Breaking News

«Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο: Επεισόδιο 15-11-2016

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχτηκε τέσσερις εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσά τους και τη  Δήμητρα Παπαδοπούλου η οποία παραχωρεί σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για την πολιτική και το νέο πλανητάρχη, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του «Deal», έκανε αναδρομή στις πρώτες του εκπομπές και αποκάλυψε τι ζηλεύει σε άλλους παρουσιαστές. Επίσης μίλησε για το χωρισμό του.

H Δήμητρα Παπαδοπούλου μπήκε στο πλατό αποφασισμένη να διδάξει στον παρουσιαστή... αρχαία τραγωδία. Αναφέρθηκε επίσης στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας αλλά και τον τρόπο που τις βιώνει η ίδια.

O Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για γυναίκες, περιέγραψε τη στρατιωτική του θητεία στον Έβρο, θυμήθηκε τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην Θεσσαλονίκη και συζήτησε ευτράπελα με θαυμάστριές του.

Η Μαρία Ηλιάκη... ανάκρινε τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον "ανάγκασε" να αποκαλύψει πώς συμπεριφέρεται ο ίδιος στο φλεpτ, πώς διατηρεί μία σχέση και πώς ανακοινώνει έναν χωρισμό. Εκείνη, με τη σειρά της, σχολίασε παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Προβολή: Alpha - Βράδυ (Επεισόδιο 15-11-2016)

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την εκπομπή.