Breaking News

3ο Athens Santa Run: «Πλημμύρισε» από... Αϊ-Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Πλημμύρισε" σήμερα το κέντρο της Αθήνας από Αϊ Βασίληδες- δρομείς που πήραν μέρος στο 3ο Athens Santa Run, τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξήχθη για τρίτη συνεχή χρονιά στη πόλη.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τα Holmes Place (holmesplace.gr) σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 3ο Athens Santa Run μας έβαλε στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών. 


Οι εκατοντάδες Αϊ Βασίληδες διέσχισαν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου). Ο καθένας μπορούσε να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος και στο Κέντρο Υποδοχής και Αληλλεγγύης Δήμου Αθηναίων.

Έτσι χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας κατέκλυσαν τους δρόμους του κέντρου και έγιναν μέρος μιας γιορτής όπου διασκέδασαν, ενώ ταυτόχρονα πρόσφεραν και το Χριστουγεννιάτικο τους δώρο σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.


Πληροφορίες από: holmesplace.gr
Απκλειστικά βίντεο από τα κανάλια: newsittv - Proto Thema