Breaking News

Πέντε νεκροί από συντριβή Boeing στην Κολομβία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εμπορικό αεροσκάφος Boeing 727 συνετρίβη στην Κολομβία, στο Puerto Carreno, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο German Olano.

Ο πιλότος για άγνωστη αιτία δεν κατάφερε να δώσει ύψος στο Boeing, το οποίο βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου, γκρέμισε το φράχτη του αεροδρομίου και συνέχισε την "τρελή" πορεία του μέχρι να συντριβεί. Κατόπιν τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας AeroSucre αναφέρει ότι το αεροπλάνο συνετρίβη την Τρίτη στις 17:23 τοπική ώρα, τρία περίπου λεπτά μετά την απογείωση, σε απόσταση 10 μίλια από το αεροδρόμιο German Olano.

Σύμφωνα με το RT, από τα έξι άτομα που επέβαιναν, επέζησε μόνο το ένα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο San Juan de Dios. Τα υπόλοιπα πέντε μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές.

Όπως θα δείτε στο ερασιτεχνικό βίντεο, τη στιγμή που το αεροσκάφος βρέθηκε εκτός αεροδιαδρόμου, διέσχισε κάθετα ένα χωματόδρομο, όπου υπήρχαν διερχόμενοι πεζοί, και από τύχη δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα.