Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 276 - 277, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 5/1/17 - Επεισόδιο 276: Ο Άλκης ξαφνιάζεται όταν η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι του με τον Φαίδωνα. Η Έλσα λέει στον Στέφανο πως πνίγεται στο σπίτι της κι εκείνος της προτείνει να το νοικιάσει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Ο Οδυσσέας βγάζει τις ενοχές του στη Δάφνη, πως ο Αντρέας τυφλώθηκε εξαιτίας του. Το τηλεφώνημα από τη Σήμανση όμως που την ενημερώνει πως τα αποτυπώματα από το κουμπί ταυτοποιήθηκαν με κάποιου σεσημασμένου, αλλάζει το κλίμα και τη διάθεση όλων μέσα στο σπίτι. Ο Μάνος καλεί ασθενοφόρο για να πάρει τον χτυπημένο ποδηλάτη. Η Μαρίνα νιώθει έντονο πόνο και ανησυχεί για το μωρό της. Ο Μάνος, πριν από ένα ακόμα λιποθυμικό επεισόδιο, λέει στους περαστικούς να ειδοποιήσουν τη γιατρό Σοφία Αυγερινού. Η Σοφία ενημερώνεται και τρέχει πανικόβλητη στο νοσοκομείο. Η Κρίστη λέει στον Άλκη πως μέχρι να συνέλθει δε θα έχει καμία σχέση με τον Φαίδωνα. Ο Αντρέας ψάχνει στοιχεία του Γιάννου Δημητρίου, ενός άντρα του υποκόσμου, που θα μπορούσε να είναι ένας από τους δράστες της επίθεσης εναντίον του. Παράλληλα νιώθει ανήμπορος να παρακολουθήσει στενά τις έρευνες και εκφράζει την πίκρα του στη Δάφνη.

Ο Δημήτρης παίρνει εντολή να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Σοφία σοκάρεται με την εξομολόγηση του Μάνου, πως για δεύτερη φορά στη ζωή του παραλίγο να σκοτώσει έναν άνθρωπο. Ο Δήμος λέει στη Μάρθα ότι ο Φοίβος φεύγει για Αθήνα και ταυτόχρονα την ενημερώνει πως σύντομα θα παντρευτεί την Άννα. Ο Μάνος εξομολογείται στη Σοφία τις τύψεις του, αφού στο παρελθόν έγινε η αιτία να χάσει ένας νεαρός τη ζωή του. Η Σοφία συγκλονίζεται. Ο Σερέτης ακούει το τηλεφώνημα του Αντρέα, όπου ζητάει πληροφορίες για τον Γιάννο Δημητρίου. Η Κρίστη φεύγει από το σπίτι του Άλκη. Η Σοφία δείχνει ανακουφισμένη με την εξομολόγηση του Μάνου. Ο Κίμωνας ζητάει από την Κρίστη να τον συγχωρήσει για την αντίδρασή του σχετικά με το τατουάζ της. Η Έλενα φτάνει στο ξενοδοχείο μαζί με την Εύα. Όταν εκείνη της λέει πως η σχέση του Πέτρου και της Μάρθας δημιουργήθηκε πριν εκείνη βγει από το ίδρυμα, οργίζεται.

Οι πόνοι της Μαρίνας γίνονται εντονότεροι και η ανησυχία της ακόμα μεγαλύτερη, όταν η Θάλεια της λέει πως είτε ζήσει ένα παιδί είτε πεθάνει, είναι θέλημα Θεού. Η Σοφία πετάει την ένεση με το θανατηφόρο υγρό που προόριζε για τον Μάνο. Ο Αντρέας νιώθει αφόρητα πιεσμένος με την υπερπροστατευτικότητα της Δάφνης. Ο Άλκης ανασυντάσσεται και αποφασίζει να ακολουθήσει τον όνειρό του. Όταν ζητάει από την Ηρώ να τον βοηθήσει, εκείνη του λέει για τον Διαμαντίδη που την εκβιάζει. Η Σύλβια φτάνει στο σπίτι της Κρίστης, τη στιγμή που εκείνη ξεπροβοδίζει τον Κίμωνα. Η Έλενα και η Εύα βρίσκονται έξω από το σπίτι της Μάρθας, περιμένοντας τον Πέτρο. Η Εύα ξαφνιάζεται με την αποφασιστικότητα της Έλενας, που έχει μαζί της όπλο, για να σκοτώσει τη Μάρθα αν ανακαλύψει πως έχει σχέση μαζί του. Την ίδια ώρα η Μάρθα καυγαδίζει έντονα με την Ελπίδα για το θέμα του Φοίβου...



Παρασκευή 6/1/17 - Επεισόδιο 277: Η Έλσα και ο Στέφανος ζουμάρουν τη φωτογραφία με το αυτοκίνητο του άντρα που τραβολογούσε την κοπέλα και βλέπουν την πινακίδα του. Οι αναμνήσεις από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, το πάθos για εκδίκηση και τέλος την εξομολόγηση του Μάνου, κάνουν τη Σοφία να βλέπει πια τον Μάνο με άλλη ματιά. Ο Χρήστος μαθαίνει πως η Σοφία είναι φίλη με τον Πρόεδρο του νοσοκομείου στην Αθήνα και υποπτεύεται πως εκείνη κρύβεται πίσω από την ανάκληση της μετάθεσής του. Ο Δημήτρης λέει στη Δάφνη πως σκέφτηκε την πρότασή της να επιστρέψει στην Αθήνα. Εκείνη, που μέσα της ταλαντεύεται, του ζητάει τελικά να μείνει και να την βοηθήσει στην υπόθεση Δημητρίου. Ο Πέτρος συνοδεύει τον Αντρέα σε μια ιδιωτική οφθαλμολογική κλινική. Η Κρίστη θέλει να γνωρίσει τον Κίμωνα στη Σύλβια, αλλά εκείνη προφασίζεται ασθένεια για να αποφύγει τη μοιραία συνάντηση. Ο Άλκης, θέλοντας να βάλει τάξη στη ζωή του, επιστρέφει στο γραφείο του. Ο γιατρός λέει στη Θάλεια πως η Μαρίνα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, η Έλσα επικοινωνεί με τη μητέρα της και της ανακοινώνει την απόφασή της να νοικιάσει το σπίτι του Κυριάκου. Ο Αντρέας ακούει τον γιατρό που λέει στον Πέτρο πως η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη και του ζητάει να το κρατήσουν κρυφό από τη Δάφνη. Ο Μάνος νιώθει και πάλι αισιόδοξα, αλλά ο Χρήστος είναι επιφυλακτικός με το ρόλο της Σοφίας. Η Θεανώ οργίζεται με τη Σοφία, καθώς καταλαβαίνει πως είναι εpωτευμένη με τον Μάνο. Η Κρίστη βλέπει τις φωτογραφίες με τα πρόσωπα των παιδιών που τράβηξε η Έλσα και ο Στέφανος και ενθουσιάζεται. Η Σύλβια εκφράζει αντιρρήσεις και οργίζεται όταν βλέπει πως η Κρίστη εμπιστεύεται περισσότερο την Έλσα. Ο Σερέτης ενημερώνεται πως έχει φτάσει στην Κύπρο κρυφά άνθρωπος των Εσωτερικών Υποθέσεων από το τμήμα της Αθήνας και διατάζει να βρεθούν πληροφορίες για τον Δημήτρη Αλεξίου. Την ίδια ώρα, η Δάφνη και ο Δημήτρης εργάζονται πάνω στο θέμα Δημητρίου και η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν διαπιστώνει το αστυνομικό δαιμόνιο που τον διακατέχει.

Ο Πέτρος συμβουλεύει τον Αντρέα να μην το βάλει κάτω, αλλά και να δεχτεί τη βοήθεια της Δάφνης που τον αγαπάει. Ο Μάνος ξεκινάει τη μέρα του αισιόδοξα μετά από καιρό. Η Σοφία, που βρίσκεται στην ίδια διάθεση, υπόσχεται πως τώρα ξεκινάει μια νέα ζωή και για τους δύο. Η Έλενα και η Εύα βρίσκονται σε εγρήγορση, όταν ένα ταξί φτάνει στο σπίτι της Μάρθας, αλλά ξαφνιάζονται όταν βλέπουν την Άννα. Η Μάρθα συμβουλεύει την Άννα να μην παντρευτεί τον Δήμο κι εκείνη αντιδράει άσχημα. Ο Άλκης ζητάει από τον συνάδερφό του από τη Νεολαία του Κόμματος να τον στηρίξει κι εκείνος δέχεται. Η Κρίστη ενθουσιάζεται με τους στίχους του Κίμωνα για το τραγούδι για τα ορφανά. Η Σύλβια μιλάει στον Φαίδωνα με σκληρά λόγια για όσους πλαισιώνουν τη ζωή της Κρίστης. Η Έλσα ζητάει τη βοήθεια της Δάφνης για να βρουν σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο του άντρα που επιτέθηκε στον Στέφανο. Μια αδέξια κίνηση του Αντρέα αποκαλύπτει το στικάκι που ήταν κρυμμένο μέσα στον Iron Man του Οδυσσέα...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ