Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 285, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 18/1/17 - Επεισόδιο 285: Ο Μάνος ζητάει τον λόγο από τον Χρήστο για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Σοφίας. Εκείνος λέει πως έχει καιρό να τη δει, αλλά ο Μάνος τον αντικρούει με την ατζέντα του που βρήκε στο γραφείο της. Η Δάφνη βλέπει εφιάλτη με τη δολοφονία του Δημητρίου. Η Θάλεια λέει στη Μαρίνα πως η οργάνωσή τους ασχολείται με τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου με σκοπό την κάθαρση. Η Μαρίνα πανικοβάλλεται. Ο Μάνος λέει στη Σοφία για τον τσακωμό του με τον Χρήστο. Εκείνη καταλαβαίνει πως ο Χρήστος δεν του είπε την αλήθεια και ανακουφίζεται. Οι υποψήφιες για τη θέση της νταντάς αρχίζουν να έρχονται στο σπίτι της Κρίστης. Η Αργυρώ λέει στην Έλσα και τον Στέφανο για τα prive πάρτι του Δημοσθένους, όπου γίνονται από όργια μέχρι βιασμοί, θύμα των οποίων έπεσε και η ίδια. Ο Αντρέας οργίζεται με τη Δάφνη που δεν του λέει για την επιχείρηση με τον Δημητρίου και αρνείται να πάει στη Δίωξη, λέγοντας πως θέλει να ρίξει το βάρος στην εκπαίδευσή του. Η Δάφνη χαίρεται που θα δράσει ελεύθερη, κάτι που στη συνέχεια αποκαλύπτει ο Οδυσσέας στον Αντρέα.

Η Αργυρώ λέει πως τα όργια γίνονται στη λέσχη Nightdream, αλλά συμβουλεύει την Έλσα και τον Στέφανο να μην μπλέξουν. Η Έλσα δίνει στην Αργυρώ το τηλέφωνο της Μάρθας σε περίπτωση που χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη για τον βιασμό της. Η Άννα αντιδράει όταν η Μάρθα τη συμβουλεύει να μην παντρευτεί τον Δήμο. Η Μάρθα αποφασίζει να μιλήσει στην Κρίστη. Η Εύα βρίσκει ένα σκεύασμα που προκαλεί χαλάρωση και εγκεφαλικές βλάβες και ζητάει από την Έλενα να βρεθούν. Ο Δήμος προσκαλεί τον Άλκη στη λέσχη Nigthdream. Εκείνος κολακεύεται και δέχεται την πρόσκληση. Ο Στέφανος εξασφαλίζει θέση για εκείνον και την Έλσα στο catering που αναλαμβάνει τα πάρτι του Δήμου. Ο Χρήστος δίνει στη Σοφία ένα ζευγάρι γόβες με την απαίτηση να είναι το μόνο που θα φοράει όταν συναντηθούν στο ξενοδοχείο. Η Δάφνη ενημερώνεται για τη δολοφονία του Δημητρίου και ταράζεται όταν οι συνάδερφοί της λένε πως έχουν υλικό από την τελευταία συνάντησή του με μία γυναίκα.

Ο Σερέτης αποκαλύπτει στον Αντρέα την πραγματική ταυτότητα του Δημήτρη. Εκείνος οργίζεται περισσότερο όταν μαθαίνει πως η Δάφνη το γνωρίζει. Η Δάφνη ενημερώνει τον Δημήτρη για το φόνο του Δημητρίου και εκφράζει την αγωνία της για το βίντεο που εξετάζεται στη Δίωξη. Απανωτά είναι και τα χτυπήματα για τον Αντρέα, αφού ο Σερέτης του λέει ξεκάθαρα πως ο Δημήτρης είναι εpωτευμένος με τη Δάφνη. Ο Άλκης ζητάει να αποσυρθεί το αίτημα για την εξεταστική που καίει τον Διαμαντίδη. Η Στέλλα πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης. Η Μαρίνα ακούει την εκπομπή του Μάνου από το tablet. Η Δάφνη βλέπει το υλικό με τον Δημητρίου και καθησυχάζεται που δε διακρίνεται το πρόσωπό της. Ο Αντρέας λέει στην Ελίζα πως θέλει να μείνει στον Οίκο Τυφλών και να συνεχίσει εκεί την εκπαίδευσή του. Η Μαρίνα τηλεφωνεί στο σταθμό και ζητάει να μιλήσει με τον Μάνο, λέγοντας πως είναι η «Θάλεια». Ο Χρήστος υποδέχεται τη Σοφία στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, χωρίς εκείνη να έχει αντιληφθεί τον φωτογράφο που τους απαθανατίζει...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ