Breaking News

Αποφυλακίστηκε ο Ασημάκης Κατσούλας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από 23 χρόνια κάθειρξης, αποφυλακίστηκε χθες από τις αγροτικές φυλακές της Αγυιάς, με σχετική απόφαση του εφετείου, ο Ασημάκης Κατσούλας, έπειτα από σειρά αιτημάτων αποφυλάκισης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στο parakritika.gr, o Κατσούλας ήταν υπόδειγμα συμπεριφοράς και από τους πλέον τυπικούς κρατουμένους.

Ο Ασημάκης Κατσούλας συνέχιζε τις προσπάθειες για να περάσει την πύλη εξόδου των αγροτικών φυλακών, υποβάλλοντας διαρκώς αίτηση αποφυλάκισης. Τελικά χθες ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος, όπως συνέβη και προ ετών με το Μάνο Δημητροκάλη και τη Δήμητρα Μαργέτη.

Όλα άρχισαν τον Αύγουστο του 1992, όταν οι παιδικοί φίλοι Κατσούλας και Δημητροκάλης, 21 και 19 ετών, αντίστοιχα, από την Παλλήνη έκαναν τελετές μαύρης μαγείας. Στις 28 Δεκεμβρίου 1993 αποκαλύφθηκε η δράση της ομάδας σατανιστών και η Ασφάλεια συνέλαβε την 18χρονη, τότε, φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη, η οποία συμμετείχε στις φρικτές τελετές. Η ομάδα των σατανιστών και τα εγκλήματά της είχαν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όπως και η δίκη τους λίγους μήνες αργότερα.