Breaking News

Carrie Fisher: Πέθανε η πριγκίπισσα Leia των ταινιών «Star Wars» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, συγγραφέας και σεναριογράφος Carrie Fisher, γνωστή για το ρόλο της ως πριγκίπισσα Leia στη σειρά ταινιών "Star Wars".

Ο θάνατός της ήρθε τέσσερις ημέρες μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια πτήσης, ενώ επέστρεφε από το Λονδίνο στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Η Fisher σταμάτησε να αναπνέει για 10 λεπτά πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο και στη συνέχεια εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο UCLA Medical Center.

Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε ένας εκπρόσωπος της οικογένειας της, ο Simon Halls, ο οποίος είπε ότι πέθανε την Τρίτη το πρωί, στις 8:55 τοπική ώρα.

Την Carrie Fisher θα τη δούμε και στην επόμενη ταινία "Star Wars" που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 15 Δεκεμβρίου 2017. Τα γυρίσματα για την ταινία ολοκληρώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Μερικές από τις ταινίες που έπαιξε: Shampoo  (1975), The Blues Brothers (1980), Hannah and Her Sisters (1986), Burbs (1989), When Harry Met Sally (1989) κ.α.


Η Carrie Frances Fisher γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1956, στο Beverly Hills, στην Καλιφόρνια. Ήταν κόρη του τραγουδιστή Eddie Fisher και της ηθοποιού Debbie Reynolds. Απέκτησε  μια κόρη, τη Billie, με τον πρώην σύντροφό της Bryan Lourd.

Η ζωή της ήταν πολυτάραχη. Παραδέχτηκε τη λήψη ουσιών καθ 'όλη τη δεκαετία του '70 και του '80 ενώ αργότερα είπε ότι είχε κάνει και χρήση κοκαΐvηs. Το 1985 είχε πάρει μια σχεδόν μοιραία υπερβολική δόση vαpκωτικώv που την οδήγησε σε ένα πρόγραμμα αποτοξiνωσης 30 ημερών στο Λος Άντζελες. 

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε εκατομμύρια θαυμαστές της αλλά και στον καλλιτεχνικό κόσμο και εκατοντάδες είναι τα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Euronews.


Με πληροφορίες από: Daily Mail - New York Times