Breaking News

Πέθανε η διάσημη Debbie Reynolds, μία μέρα μετά το θάνατο της κόρης της Carrie (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε λίστα κηδειών έχουν μετατραπεί τις τελευταίες μέρες οι στήλες lifestyle των ηλεκτρονικών μέσων. Ακόμη μια απώλεια σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η διάσημη ηθοποιός και performer του Χόλιγουντ Debbie Reynolds πέθανε σε ηλικία 84 ετών, μία μέρα μετά το θάνατο της επίσης διάσημης κόρης της Carrie Fisher, της πριγκίπισσας Leia στη σειρά ταινιών "Star Wars".

Σύμφωνα με τον Guardian, τη λυπηρή είδηση ανακοίνωσε ο γιος της Todd Fisher ο οποίος αποκάλυψε ότι τα τελευταία λόγια της ήταν «Θέλω να είμαι ξανά με την Carrie». «Δεκαπέντε λεπτά αργότερα υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο» πρόσθεσε ο γιος της.


Η Reynolds πέθανε λίγες ώρες μετά, την Τετάρτη το απόγευμα, στο ιατρικό κέντρο Cedars Sinai στο Beverly Hills. Μια μέρα πριν, την Τρίτη το πρωί, πέθανε η κόρη της...

Η Debbie Reynolds σε ηλικία δεκαέξι ετών κέρδισε το διαγωνισμό ομορφιάς Μις Burbank στην Καλιφόρνια. Εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες - μιούζικαλ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 όπως και σε δεκάδες άλλες ταινίες στη συνέχεια. Έγινε γνωστή από την ταινία "Singin' in the Rain" (1952) ενώ είχε προταθεί για Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία "The Unsinkable Molly Brown"  (1964). Παράλληλα συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές.

Το βίντεο από την ταινία "Singin' in the Rain".