Breaking News

Δούκισσα Νομικού: «Το νυφικό μου ξέρω ακριβώς πώς θα είναι - Θα ήθελα ένα παιδάκι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις από το ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη έκανε η Δούκισσα Νομικού που μίλησε για το σύντροφό της και το νυφικό που θα φορέσει όταν αποφασίσει να παντρευτεί, ενώ αποκάλυψε αν θέλει να φέρει στον κόσμο ένα μωρό.

«Η Σήλια είναι η αγαπημένη μου, είναι η γυναίκα που εμπιστεύομαι σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής μου, είναι μια σχεδιάστρια που θαυμάζω και εκτιμώ. Όταν έρθει η ώρα για το νυφικό πιστεύω θα διαλέξω τη Σήλια. Το' χω στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό... και πολλά χρόνια. Ξέρω ακριβώς πως θα είναι. Θέλω να είναι ιδιαίτερο και να μου ταιριάζει και να νοιώθω πολύ όμορφα μέσα σ' αυτό» είπε η όμορφη συνεργάτιδα του Θέμου Αναστασιάδη.

Και πρόσθεσε, αναφερόμενη στον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη: «Στο μυαλό μου υπάρχει ο γάμος. Το' χω ξαναπεί ότι είναι ο άνθρωπός μου και γι' αυτό δεν κρύβομαι και γι' αυτό μιλάω ανοιχτά και γι' αυτό με βλέπετε να χαμογελάω ακόμα και στις δυσκολίες. Έχω ένα λιμάνι και είμαι τυχερή γι' αυτό. Η ζήλια υπάρχει τόσο... όσο. Δεν θα μου άρεσε να μην υπήρχε και καθόλου».

Όσο για το αν θα ήθελε στη ζωή της ένα παιδάκι είπε: «Αυτά ο Θεός τα φέρνει. Είναι θαύματα από το Θεό και θα ήθελα όταν θελήσει κι εκείνος... ο Θεός... να μου φέρει ένα παιδάκι».