Breaking News

Έλενα Ράπτη για Λουκά Γιώρκα: «Πραγματικά με εξέπληξε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Ράπτη μαζί με εθελοντές της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» βρέθηκαν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στο πάρκο ψυχαγωγίας της Τεχνόπολης στο Γκάζι, όπου είχαν την ευκαιρία από υπαίθριο περίπτερο να ενημερώσουν μικρούς και μεγάλους για την πρόληψη της παιδικής σeξουαλικήs κακοπoiησηs.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της επίσημης σελίδας της καμπάνιας στο Facebook, όσοι παραβρέθηκαν εκεί είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν: το DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Eσωpoύχωv» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη, που είναι συντονίστρια της καμπάνιας του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Έτοιμο το Πρωινό", επισημαίνοντας τον ενεργό ρόλο του τραγουδιστή Λουκά Γιώρκα.

"Είναι πολυτάλαντος, Με έχει εντυπωσιάσει το ταλέντο του και η αφοσίωσή του στο συγκεκριμένο πρότζεκτ διότι ο ίδιος είχε την ιδέα να δημιουργήσουμε ένα 3D animation. Πραγματικά με εξέπληξε η δημιουργικότητά του, το ταλέντο του και η φαντασία του. Η δουλειά του ήταν καταπληκτική και οφείλω να πω ότι για κάποιους μήνες, καθημερινά, από το πρωί ως την άλλη μέρα τα ξημερώματα δούλευε πάνω σ' αυτό το dvd" είπε, μεταξύ άλλων, η όμορφη βουλευτής για τον σύντροφό της.

Δείτε το βίντεο.