Breaking News

Έσπασε η απεργία της ΠΝΟ σε Νάξο, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Σποράδες (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την ώρα που η ΠΝΟ παρατείνει την απεργία της έως τις 06:00 την Κυριακή, αποκλείοντας τη νησιωτική χώρα όπου ήδη παρατηρούνται ελλείψεις μεταξύ άλλων σε τρόφιμα και καύσιμα, κάποιοι έσπασαν την απεργία.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, τοπικά μέσα στο Ιόνιο μετέδωσαν ότι νωρίς σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν έκτακτα δρομολόγια από το λιμάνι της Ζακύνθου και από τον Πόρο Κεφαλονιάς προς Κυλλήνη και το αντίστροφο. 

Οι ναυτιλιακές εταιρείες με ανακοινώσεις τους εξήγησαν ότι προέβησαν σε αυτή την κίνηση έπειτα από τον πολυήμερο αποκλεισμό των νησιών λόγω της απεργίας, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να παρατηρηθούν ελλείψεις σε βασικά προϊόντα. Στη Ζάκυνθο, μάλιστα, σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξε και το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες το νησί τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των σοβαρών προβλημάτων που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

Στην πλευρά του Αιγαίου, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Νάξου αποφάσισαν να ξεκινήσουν δρομολόγια με καΐκια για να προμηθεύσουν τα γύρω νησιά με γαλακτοκομικά προϊόντα αφού τα ράφια των σουπερμάρκετ έχουν αδειάσει.


Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» απέπλευσε το πρωί από το λιμάνι του Βόλου, ενώ δρομολόγιο εκτελεί και το επιβατηγό υδροπτέρυγο «Ερατώ», που το πρωί απέπλευσε από την Αλόννησο, με προορισμό το Βόλο.