Breaking News

Γιατί ξέσπασε η Νικολούλη; «Αν συνεχίσουμε έτσι μας βλέπω να αλλάζουμε τον τίτλο σε... Μαύρα Σκοτάδια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Αυτή φίλοι μου είναι η τελευταία εκπομπή όχι μόνο για το 2016 αλλά και για τη 12η νυχτερινή ώρα. Με την νέα χρονιά θα βρούμε πάλι τους κανονικούς ρυθμούς μας γιατί αν συνεχίσουμε έτσι μετά από 21 χρόνια, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, μας βλέπω να αλλάζουμε τίτλο στην εκπομπή και αντί για Φως να μιλάμε για Μαύρα Σκοτάδια!» είπε χθες το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το προχωρημένο της ώρας που βγαίνει το «Φως στο Τούνελ», στον αέρα του Alpha.

«Να ευχαριστήσουμε όλους, και εσάς φίλοι μου, και να σας ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές να περάσουμε και να ανταμώσουμε με το νέο χρόνο εδώ, πάλι στον Alpha και στην κανονική μας την ώρα... Ευχή! Θα ισχύσει, το λέω γιατί γκρινιάζετε όλοι, ότι βγαίνουμε με τα φαντάσματα. Μια χαρά θα πάνε όλα με το νέο χρόνο, μη μου στεναχωριέστε» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι πριν την εκπομπή προβάλλονταν στον Alpha μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες από τις 21:50, με αποτέλεσμα το χθεσινό «Τούνελ» να βγει στον αέρα του καναλιού στις 12 τα μεσάνυχτα, κάτι που προκάλεσε το ξέσπασμα της δημοσιογράφου.