Breaking News

Η δεκάδα με τις πιο εμπορικές ταινίες του 2016

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως έχουμε προαναφέρει το 2016 δεν ήταν και η πιο εμπορική χρονιά για την κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ καθώς καμία από τις ταινίες που προβλήθηκαν στη μεγάλη οθόνη δεν κατάφεραν να ανεβούν ψηλά στο παγκόσμιο παγκόσμιο box office όλων των εποχών σε αντίθεση με τις ταινίες του 2015 από τις οποίες τέσσερις πλασαρίστηκαν στην πρώτη δεκάδα. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ... (το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι το Finding Dory ανέβηκε από την 23η στην 22η θέση).

Η πιο εμπορική ταινία του 2016 που έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια παγκοσμίως και κατάφερε να ανεβεί στη 12η θέση στο παγκόσμιο box office όλων των εποχών, δίνοντας παράλληλα την πρωτιά στη σχετική κατηγορία, στη Scarlett Johansson, είναι το «Captain America: Civil War - Εμφύλιος πόλεμος».

Στη 2η θέση συναντάμε την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας την Ντόρι - Finding Dory» και στη 3η θέση μια ακόμη ταινία με κινούμενα σχέδια, τη «Ζωούπολη - Zootopia».

Ακολουθεί στην 4η θέση η οικογενειακή ταινία περιπέτειας «The Jungle Book - Το βιβλίο της ζούγκλας» και στην 5η θέση η οικογενειακή κωμωδία κινουμένων σχεδίων «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε - The Secret Life of Pets».

«Batman v Superman: Dawn of Justice - Η αυγή της δικαιοσύνης» και Deadpool βρίσκονται στην 6η και 7η θεση αντίστοιχα και στην  έπεται η ταινία φαντασίας «Fantastic Beasts and Where to Find Them - Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται».

Η δεκάδα συμπληρώνεται με τις ταινίες «Suicide Squad - Ομάδα αυτοκτονίας» και Rogue One: A Star Wars Story η οποία έκανε πρεμιέρα μόλις στις 15 Δεκεμβρίου 2016.

Να σημειωθεί ότι την ταινία  «Suicide Squad - Ομάδα αυτοκτονίας» το περιοδικό Rolling Stone τη συγκαταλέγει στην κορυφή της λίστας που δημοσίευσε με τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς.

Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση:


Πληροφορίες από: boxofficemojo.com