Breaking News

Η Έλενα Ράπτη άνοιξε το «Σπίτι της, σπιτάκι της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χριστουγεννιάτικη "εισβολή" στο σπίτι της Έλενας Ράπτη έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού μαζί με την κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου", του Alpha.

Η Ελληνίδα πολιτικός  δήλωσε ότι της αρέσουν τα Χριστούγεννα, τα γιορτάζει και περνά ανέμελες στιγμές.

Μετά από 17 χρόνια ενασχόλησης με την πολιτική είπε ότι έχει γίνει πιο πειθαρχημένη. Ωστόσο η ενασχόλησή της αυτή της έχει κοστίσει στην προσωπική της ζωή.

«Έχω θυσιάσει τα Σαββατοκύριακά μου, τις εκδρομές μου, τους φίλους μου και τις παρέες μου. Οι περισσότεροι φίλοι μου πια έχουν τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, έχουν άλλο ωράριο, άλλη καθημερινότητα. Ποτέ δεν μπορείς να τα έχεις όλα και δεν μπορείς να είσαι καλός σε όλα. Ναι, νοιώθω ότι έμεινα πίσω σε αυτά αλλά πήγα πολύ μπροστά σε άλλα και εν τέλει κανείς δεν με ανάγκασε να κάνω αυτά που κάνω» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παραδέχτηκε επίσης ότι έχει μεγάλη ευθύνη για όσα γράφτηκαν στο παρελθόν στα περιοδικά για την προσωπική της ζωή, προσθέτοντας «Παλαιότερα, ίσως γιατί δεν ήμουν και τόσο εξοικειωμένη στο να αποφεύγω κάποιες ερωτήσεις, μπορεί να ήμουν λίγο πιο διαχυτική. Και υπήρξαν στιγμές που από τη χαρά μου είπα και κάτι παραπάνω».

Όσο για το πώς θα περάσει τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είπε: «Θα ξεκλέψω χρόνο για την οικογένειά μου. Θέλω να βρεθώ στο οικογενειακό τραπέζι. Θέλω να βρεθώ με συγγενείς και με φίλους που μπορεί οι γονείς τους να είναι μακριά και θα έρθουν μαζί στο σπίτι γιατί η μητέρα μου είναι πάντα φιλική και φιλόξενη».

Δείτε το βίντεο.