Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 5, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ζεϊνέπ εξω από το σπίτι της εκφράζει τα παράπονά της στον Εμίρ ότι τη χρησιμοποίησε και τώρα την παρατά. Τη συνομιλία τους διακόπτει το τηλεφώνημα από τη μητέρα της η οποία είναι στην αυλή και παραλίγο να τους δει.

Η Λεϊλά προσπαθεί να μάθει απο τον Κεμάλ τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνον και τη Νιχάν όμως η σκληρή στάση του την ξαφνιάζει. Η μοίρα στη συνέχεια φέρνει τη Λεϊλά στο αυτοκίνητο του γνώριμου για τον Κεμάλ από τη φυλακή, Αϊχάν.

Η Ζεχρά συνεχίζει να δίνει πολύτιμες πληροφορίες στον Εμίρ, τη στιγμή που ο Κεμάλ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Νιχάν. Από την άλλη η Νιχάν παίζει το δικό της παιχνίδι και ζητά από τον Εμίρ να υπογράψει το έγγραφο σύμφωνα με το οποίο της παραχωρεί το 50% των μετοχών της εταιρίας με την προϋπόθεση να μην τον απατήσει, διαφορετικά η κηδεμονία της Ντενίζ θα μοιραστεί στα δύο. Εκείνη τη στιγμή καταφτάνει ο Κεμάλ όμως έρχεται και η Εντά με το μωρό, προκαλώντας μια παράξενη ατμόσφαιρα στο γραφείο του Εμίρ. Ο Κεμάλ έχει υποψίες ότι το μωρό είναι δικό του...

Ο Εμίρ χαρίζει ένα κολιέ στη Ζεϊνέπ προκειμένου να την καταφέρει να του αποκαλύψει αν ο Κεμάλ είδε στο σπίτι τη Ντενίζ. Τη συνάντησή τους παρακολουθεί ο αστυνόμος Χακάν. Στη συνέχεια ο Κεμάλ επικεντρώνεται στα σχέδιά του που είχε  καταστρώσει στην φυλακή για την καταστροφή του Εμίρ. Παράλληλα η Νιχάν, έχοντας δείξει στον Εμίρ ότι είναι πλέον οικογένεια, προετοιμάζει εν αγνοία του την εκδίκησή της...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 5ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (40 του 2ου κύκλου στην Τουρκία).









Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ