Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 6, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νιχάν αποκαλύπτει στην Ασού ότι η Ντενίζ είναι κόρη του Κεμάλ και της ζητά να τον κρατήσει μακριά της για να μην έχει υποψίες. Η Ασού από την πλευρά της πιστεύει ότι η Νιχάν το κάνει από φόβο στον Εμίρ όμως η Νιχάν δεν της λέει περισότερα. Τελικά η Ασού δέχεται, καθώς διαφορετικά θα έθετε σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Κεμάλ.

Ο Κεμάλ συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να ανακάλυψει αν ο θάνατος του Οζάν οφείλεται σε δολοφονία και όχι σε αυτοκτονία. Παράλληλα ο αστυνόμος Χακάν συνεχίζει το διπλό ρόλο του, δίνοντας πληροφορίες στον Εμίρ για τις κινήσεις του Κεμάλ.

Ο Κεμάλ δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στη Ζεϊνέπ καθώς οι φωτογραφίες που είδε - όπου η ίδια είναι μαζί με τον Εμίρ - θεωρεί ότί ίσως έκαναν τον Οζάν να σκεφτεί την αυτοκτονία. Κατόπιν ξεσπάει σφοδή αντιπαράθεση μεταξύ του Κεμάλ και του Ταρίκ ο οποίος τον κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε οικονομικά καθώς τον έμπλεξε με τον Αϊχάν.

Η Νιχάν εξομολογείται στη Λεϊλά ότι παίζει το παιχνίδι της, κάνοντας έτσι τον Εμίρ να πιστέψει ότι τον έχει εpωτευτεί, ώστε να τον κάνει να παραδοθεί και στη συνέχεια να τον καταστρέψει. Την ίδια στιγμή ο Κεμάλ προσπαθεί να ηρεμήσει την Aσού που δεν πείθεται πλέον ότι την αγαπά ενώ της λέει ότι υποψιάζεται ότι η Ντενίζ είναι κόρη του και ότι αν συμβαίνει αυτό θα την πάρει από τον Εμίρ και τη Νιχάν. Από την άλλη η Ζεχρά απειλεί τον Ζεχίρ ότι θα τον εκδικηθεί για την παγίδα που της έστησε, κάτι που οδήγησε στην απόλυσή της από τον Εμίρ.

Την επόμενη μέρα ο Κεμάλ επιμένει και τελικά πηγαίνει τη Νιχάν στο νοσοκομείο μαζί με τη Ντενίζ που έχει πυρετό. Όμως ο γιατρός και ιδιοκτήτης του νοσοκομείου, έναντι χρηματικής αμοιβής από τον Εμίρ, αναφέρει άλλη ομάδα αίματος στον Κεμάλ και τον συγκλονίζει καθώς τον κάνει να πιστέψει ότι η Ντενίζ δεν είναι κόρη του.

Στη συνέχεια ο Εμίρ αποκαλύπτει στη Νιχάν την πλεκτάνη που έστησε στον Κεμάλ και της δίνει υπογεγραμμένο το έγγραφο σύμφωνα με το οποίο της παραχωρεί το 50% των μετοχών της εταιρίας. Όμως η Νιχάν εξοργίζεται και το σκίζει μπροστά του...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 6ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (41ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ