Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 8, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη συνάντηση του Κεμάλ με τη Νιχάν, όπου της δίνει το γράμμα που έστειλε ο Οζάν στη Ζεϊνέπ, οι δυο τους δείχνουν να έρχονται κοντά, όμως η Νιχάν αντιδρά, του λέει ότι δεν τον εμπιστεύεται και φεύγει αναστατωμένη, αφήνοντας τον πίσω κλονισμένο να σκέφτεται το παρελθόν...

Η Ζεϊνέπ δίνει στον Εμίρ ένα δώρο για τα γενέθλιά του και κατόπιν... φιλιούνται μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν ο Εμίρ φεύγει η Ζεϊνεπ εκπλήσσεται καθώς της τηλεφωνεί η Νιχάν και την προσκαλεί στο πάρτι που διοργανώνει για τον Εμίρ.

Η ώρα του πάρτι φτάνει και η Νιχάν έχει καλέσει όλους όσους βρίσκονται στη ζωή της ενώ καταφτάνει και ο Κεμάλ, γεγονός που εκνευρίζει τον Εμίρ. Εκεί βρίσκεται και ο Τουφάν ο οποίος για ακόμη μία φορά εκβιάζει την Ασού ότι αν φύγει από τη ζωή του ο Κεμάλ θα μάθει ποια πραγματικά είναι.

Η Ζεϊνέπ αιφνιδιάζεται και ρωτά τον Κεμάλ πώς ανακάλυψε ότι ο Οζάν δολοφονήθηκε. Από την πλευρά του ο Κεμάλ, που την έχει δει στο πάρτι του Εμίρ, αντιλαμβάνεται ότι η αδερφή του συναντιέται μαζί του και γίνεται έξαλλος μαζί της. Τη συζήτησή τους έξω από το σπίτι ακούν οι γονείς του και όλοι τα βάζουν με τη Ζεϊνέπ, εκτός του Ταρίκ ο οποίος την βγάζει από τη δύσκολη θέση λέγοντας ότι της το επέτρεψε εκείνος. Τελικά άλλη μια οικογενειακή συνάντηση καταλήγει σε αντιπαράθεση του Κεμάλ με τον Ταρίκ.

Στο μεταξύ η Νιχάν κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει τον Κεμάλ. Όμως μια δημοπρασία στην Άγκυρα τους οδηγεί στο ίδιο αεροπλάνο και στην ίδια θέση. Η Νιχάν εξοργίζεται και προσπαθεί να κατέβει από το αεροπλάνο αλλά είναι αργά...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 8ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (43ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ