Breaking News

Κατερίνα Σολδάτου: Κρεμασμένη στα πανιά της aerial yoga, σε ύψος 250 μέτρων, στα Μετέωρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Σολδάτου είναι πρώην αθλήτρια του κλασικού αθλητισμού, εκπαιδεύτρια, χορογράφος και performer εναέριου χορού στη σχολή Aerial Ever After.

Το βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο youtube προκαλεί ίλιγγο καθώς "χορεύει" στα πανιά της aerial yoga στους βράχους των Μετεώρων, σε ύψος 250 μέτρων!

Η Κατερίνα Σολδάτου αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο βιογραφικό της στη σελίδα της σχολής, aerialeverafter.gr:

«Ξεκίνησα σπουδές χορού σε πολύ μικρή ηλικία, αμέσως μετά από την επιστροφή μου από την Αγγλία, όπου γεννήθηκα και πέρασα τα πρώτα μου χρόνια. Πέντε μόλις χρονών άρχισα να μαθαίνω κλασικό μπαλέτο και κατά τα επόμενα χρόνια έλαβα τα διπλώματα του συστήματος RAD (Royal Academy of Dancing), στον τομέα του μοντέρνου χορού και της τζαζ.

Στη συνέχεια η αγάπη μου για τον αθλητισμό με έφερε μέχρι τον Πανελλήνιο (ΠΓΣ) όπου για μερικά χρόνια ήμουν αθλήτρια του κλασικού αθλητισμού ενώ ταυτόχρονα σπούδαζα στο Deree College από όπου έλαβα πτυχίο Μάρκετινγκ (BSc Marketing).

Πολύ αργότερα ανακάλυψα το μεγάλο μου πάθος για τον εναέριο χορό που τελικά έγινε ο επαγγελματικός στόχος της ζωής μου. Έτσι σήμερα είμαι πιστοποιημένη καθηγήτρια Aerial Yoga.»

Δείτε το βίντεο.