Breaking News

Κατερίνα Βρανά: Τρίτη στον κόσμο η Ελληνίδα κωμικός σε διαγωνισμό stand up comedy (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Βρανά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy "Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο", του Laugh Factory. 

Στο διαγωνισμό ξεκίνησαν 89 κωμικοί από 56 χώρες. Μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία πέρασε στον ημιτελικό που διεξήχθη στο Ελσίνκι, στις 5 Δεκεμβρίου. Εκεί βρέθηκαν 20 κωμικοί που παρουσίασαν τα σόου τους στους κριτές και η βαθμολογία προέκυψε από το 50% της ψήφου των κριτών και το 50% της διαδικτυακής ψήφου. 

Η Ελληνίδα κωμικός κατάφερε να περάσει στον τελικό μαζί με άλλους 4 άνδρες. Να σημειωθεί ότι στον ημιτελικό πήρε από τους 3 κριτές την υψηλότερη βαθμολογία (9, 10, 10).

Στον τελικό, που διεξήχθη  στο Λέβι της Λαπωνίας, στις 8 Δεκεμβρίου, 21:00 ώρα Ελλάδας, οι 5 κωμικοί παρουσίασαν εκ νέου live τα σόου τους.

Η Κατερίνα καλούσε τον κόσμο μέσα από την ιστοσελίδα της katerinavrana.com να την ψηφίσει. Μετά τον τελικό η διαδικτυακή ψηφοφορία είχε διάρκεια για 24 μόνο ώρες.

Τελικά η Κατερίνα Βρανά κατέκτησε την 3η θέση, συγκεντρώνοντας 1 εκατομμύριο ψήφους. Την 1η θέση πήρε ο Harith Iskander από τη Μαλαισία και τη 2η ο Alex Calleja από τις Φιλιππίνες.


Δείτε το βίντεο, με την εμφάνισή της στον ημιτελικό, που ανέβασε η ίδια στο κανάλι της το οποίο έχει περισσότερους από 4,6 χιλιάδες ακόλουθους.


Πληροφορίες από: katerinavrana.com - Έθνος