Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι της Μαίρης Μηλιαρέση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νάνσυ Παραδεισανού και η κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" αυτή τη φορά "εισέβαλε" στο σπίτι της Μαίρης Μηλιαρέση,  η οποία πρόσφατα μας έδειξε στο Instagram ένα μέρος από το όμορφο σαλόνι της μαζί με το στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όπως είπε, δεν γυμνάζεται ιδιαίτερα αν και πληρώνει κατά καιρούς συνδρομή στο γυμναστήριο την οποία δεν χρησιμοποιεί ενώ τόνισε ότι της αρέσει το φαγητό. "Έτρωγα τεράστιες ποσότητες μέχρι κάποια ηλικία. Όποιος με έβλεπε να τρώω τρόμαζε" είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώην παρουσιάστρια και νυν επιχειρηματίας μένει πολλά χρόνια στη Γλυφάδα ενώ στο συγκεκριμένο σπίτι περίπου 2-3 χρόνια. Όπως αποκάλυψε, στο παρελθόν επένδυσε κάποια χρήματα παίρνοντας ένα σπίτι, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει γιατί πήγαν στη συνέχεια στραβά οι δουλειές και αναγκάστηκε να το πουλήσει. "Κι εδώ μέσα δεν έχω ξοδέψει χρήματα για ακριβά έπιπλα, ούτε για ακριβά παπούτσια, ρούχα και τσάντες" πρόσθεσε.

Μίλησε επίσης για την περιπέτεια που πέρασε με την υγειά της: "Ένα θυρεοειδή όπως όλος ο κόσμος πέρασα και τον έβγαλα. Ήταν κάτι περίεργο που έκανα μια θεραπεία και πέρασε" είπε.

Η Μαίρη Μηλιαρέση αποχώρησε από τον τηλεοπτικό χώρο λόγω της κόρης της, καθώς ήθελε να τη μεγαλώσει η ίδια. "Δεν το έχω μετανιώσει παρότι θα μπορούσα τώρα να μην χρειάζεται να δουλεύω καν. Δεν είναι πολύ καλά τα χρήματα που παίρνω" δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγάπη της στη ζωγραφική αλλά και στην κόρη της η οποία ασχολείται με τη μουσική.

Δείτε το βίντεο.