Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι του Βαλάντη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη Νάνσυ Παραδεισανού υποδέχτηκε στο σπίτι του, στη Γλυφάδα, ο Βαλάντης. Η συνεργάτιδα της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου", του Alpha, "εισέβαλε" στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή ο οποίος τις τελευταίες δύο εβδομάδες συγκατοικεί με... ένα χαριτωμένο μικρό σκυλάκι που το ονόμασε "Τίγρη".

Ο τραγουδιστής έχει 3 παιδιά με 3 διαφορετικές συντρόφους. Οι γονείς του είναι παντρεμένοι 55-57 χρόνια. «Δεν έχω δει ποτέ να τσακώνονται οπότε για μένα υπάρχει ο απόλυτος έpωτας και η μεγάλη αγάπη αλλά δυστυχώς όλες οι προσπάθειες που έκανα πήγαν στράφι. Και τελικά δεν βρήκα τον μεγάλο έpωτα. Τον άνθρωπο που θα είναι μαζί σου μια ζωή» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι αυτή την περίοδο δεν έχει σχέση και έχει επικεντρωθεί στο επάγγελμά του.

Επίσης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι του αρέσει πολύ η μαγειρική, και σαν χόμπι αλλά και σαν αγχολυτικό, και συχνά καλεί φίλους στο σπίτι για φαγητό, ενώ αποκάλυψε ότι το τραγούδι "Στο Ασανσέρ", που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αρχικά δεν του άρεσε και σκεφτόταν μάλιστα να μην το πει, μέχρι που τον έπεισε ένας παραγωγός.

Δείτε το βίντεο.