Breaking News

Κύμα αγάπης και συμπαράστασης για τον ηθοποιό Σταύρο Μαυρίδη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την είδηση της εξαφάνισής του και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, ο Σταύρος Μαυρίδης δέχτηκε κύμα αγάπης και συμπαράστασης από απλούς ανθρώπους.

Ο ηθοποιός, ο οποίος μετά από εισαγγελική παραγγελία νοσηλεύεται πλέον στο Νευρολογικό Τμήμα του Θριάσιου Νοσοκομείου, συγκίνησε πλήθος κόσμου, που με κάθε τρόπο θέλει να βοηθήσει τον «Φωτάρα» της δημοφιλούς σειράς «Εγκλήματα».

Ο καλός φίλος και συνάδελφός του Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε στην Espresso:

«Ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοϋποστήριξης Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου σε ηθοποιό που γίνεται γνωστό κάποιο πρόβλημά του. Μιλάμε για φοβερή κινητοποίηση. Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ αυτό. Πρέπει στην κυριολεξία το τηλέφωνό μου να έχει χτυπήσει πάνω από 500 φορές για να μου πουν - άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και επαγγέλματος - πως θέλουν να βοηθήσουν τον Σταύρο. Από πλευράς προσφορών και τι δεν άκουσα! Κάποιοι νευρολόγοι και ψυχίατροι με παρακαλούσαν να τους φέρω σε επαφή μαζί του για να τον αναλάβουν. Επίσης, ένας κύριος μου πρότεινε να δημιουργηθεί ένας τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα του Μαυρίδη και καθένας να καταθέτει τον οβολό του».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε στην εφημερίδα ότι ο Σταύρος Μαυρίδης δεν είναι άστεγος: «Εχει δικό του σπίτι στην Κυψέλη κι από ό,τι ξέρω, υπάρχει κι άλλο ένα στη Σαλαμίνα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Αν του πρότεινα να μείνει στο "Σπίτι του ηθοποιού", ήταν για να μην είναι μόνος του. Όταν δούλευε σε σουβλατζίδικο και μετά ως διανομέας φυλλαδίων, έβγαζε κάποια χρήματα για να ζει. Αλλά κι εμείς στο θέατρο Χατζηχρήστου τού είχαμε προσφέρει δουλειά - να με αντικαταστήσει για δύο μήνες από τον καινούργιο χρόνο - και, πραγματικά, είχε χαρεί και το περίμενε πώς και πώς. Λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Τώρα βέβαια αυτό που προέχει είναι γίνει καλά και να μη βάζει κακές ιδέες στο μυαλό του».

Πηγή: Espresso