Breaking News

Με σακάκι που γράφει «Ευτέρπη» εμφανίστηκε η Madonna στα βραβεία Billboard (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με το βραβείο "Γυναίκα της Χρονιάς" τιμήθηκε η Madonna στην τελετή των βραβείων Billboard 2016 για τις γυναίκες της μουσικής. 

H 57χρονη "βασίλισσα της ποπ" εμφανίστηκε με ξεχωριστή ενδυμασία στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Φορώντας ένα σακάκι, που στην πλάτη έγραφε "Ευτέρπη", τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, όπως και τα φλας των φωτογράφων. Η επιλογή της λέξης μόνο τυχαία δεν ήταν...

Σύμφωνα με το wikipedia, η Ευτέρπη στην ελληνική μυθολογία ήταν μία από τις Μούσες, τις κόρες της Μνημοσύνης, με πατέρα τον Δία. Αποκαλούμενη η Δωρήτρια της Ευχαρίστησης, όταν αργότερα οι ποιητές όρισαν ρόλους σε κάθε μία από τις Μούσες, αυτή ήταν η μούσα της Μουσικής. Στους μεταγενέστερους κλασικούς χρόνους ονομάστηκε μούσα της λυρικής ποίησης και απεικονίστηκε κρατώντας έναν αυλό. Κάποιοι ισχυρίζονται πως αυτή εφηύρε τον αυλό ή διπλό φλάουτο, αν και οι περισσότεροι μυθογράφοι αποδίδουν στον Μαρσύα την εφεύρεσή του.

Thank You Gucci for the Beautiful Suit! 💙 in Greek it says: The Goddess of Music who brings JOY! 🎉💘🎉💘🎉💘😂🎉💘🎉

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις


Τη σχετική φωτογραφία δημοσίευσε και η τραγουδίστρια στο προφίλ της, στο Instagram, και ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια, υπάρχουν και αρκετά από Έλληνες χρήστες που ενθουσιάστηκαν με την επιλογή της.

Σύμφωνα με το official σάιτ του θεσμού billboard.com, εκτός από τη Madonna βραβεία πήραν και οι: Shania Twain, Halsey, Andra Day, Meghan Trainor, Maren Morris, Kesha και Alessia Cara.