Breaking News

Μαίρη Χρονοπούλου: «Είναι ντροπή να πεθαίνει κανείς και να αφήνει πίσω του χρήματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα γενέθλια του Μάκη Δελαπόρτα παρευρέθηκε χθες, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου.

Όπως είπε άφησε το αρχείο της - που το είχε κάπου παρατημένο - με υλικό και φωτογραφίες από την καριέρα της στο Δελαπόρτα ο οποίος βρήκε και υλικό στο διαδίκτυο και όλα θα δημοσιευτούν σε ένα βιβλίο που θα εκδοθεί όταν θα φύγει από τη ζωή.

Πρόσφατα η Μαίρη Χρονοπούλου συγκίνησε με την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε, όταν παραχώρησε το σπίτι της στην Παιανία στο "Χαμόγελο του Παιδιού", με τον όρο φυσικά να μπορεί να μένει σε αυτό μέχρι να φύγει από τη ζωή.

«Έχω μείνει με τα ρούχα που φοράω. Δεν έχω τίποτα πια στο όνομά μου. Μπήκα στα 84 και προτιμώ να έρθουν παιδάκια να μείνουν γύρω μου. Μου άφησαν το δικαίωμα να μείνω στο σπίτι του κτήματος. Είναι ντροπή να πεθαίνει κανείς και να αφήνει πίσω του χρήματα. Εν ζωή δωσ' τα, να τα χαρείς» είπε μπροστά στην κάμερα.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μπορεί να δώσει μια αποχαιρετιστήρια παράσταση: «Υπάρχει ένα έργο με μια κυρία που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι το οποίο μπορεί να ανέβει ή στο Εθνικό Θέατρο ή  παραγωγή της Μιμής (Ντενίση)» δήλωσε.

Όσο για το αν της λείπει το θέατρο... «Δε μου λείπει καθόλου. Στο πικ της καριέρας μου σακατεύτηκα, 17 - 18 χρόνια μαρτυρίου. Το καλό είναι ότι ο κόσμος με θυμάται όταν ήμουν στο πικ της καριέρας μου. Δεν εξευτέλισα τον εαυτό μου στα γηρατειά μου» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Βλέπω όνειρα ότι περπατάω, τρέχω, χορεύω» πρόσθεσε η ηθοποιός.