Breaking News

Μαρία Ιωαννίδου: «Άχρηστοι άνθρωποι... επικίνδυνοι, φίδια, να πάθουν το χειρότερο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για ακόμη μια φορά η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε μπροστά στην κάμερα για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό.

Σε προηγούμενες δηλώσεις της είχε αποκαλύψει ότι τις αρχές του καλοκαιριού πούλησε τη Σχολή Χορού και αργότερα και το σπίτι της, στο Μάτι, στο οποίο είχε μείνει με το Φρέντυ Γερμανό.

«Εγώ είμαι άρρωστη. Αυτή η καταστροφή που έπαθα, η οικονομική, μου κόστισε τόσο ακριβά που πήγα σε ψυχολόγο. Δεν έχω χρήματα ούτε για κραγιόν. Άχρηστοι άνθρωποι μπήκαν στη ζωή μου για να με καταστρέψουν. Επικίνδυνοι, φίδια, να πάθουν το χειρότερο. Είχα πουλήσει τη Σχολή μου και δεν πληρώνανε τίποτα γιατί έκανα ένα χαζό συμβόλαιο που έγραφε διαχειρίστρια. Και όταν αυτοί που πήραν τη Σχολή δεν έχουν, πάνε στη διαχειρίστρια. Έτσι είναι ο νόμος. Τέσσερα χρόνια δεν πληρώνανε εφορίες, ΙΚΑ, τίποτα...» είπε στην κάμερα του Πρωινού.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Μου δήμευσαν το σπίτι μου, την κυρίως κατοικία μου, δεν περίμενα ότι χρωστάνε τόσα πολλά. Έχασα πάνω από 350 χιλιάρικα και δεν σταματάνε. Δεν έτρωγα, δεν μιλούσα, είχα πυρετό , κοιτούσα στο άπειρο, στο σύμπαν, είχα φύγει από το σώμα μου, είχα τρελαθεί τελείως. Και μου λέει μια φίλη μου "τρέχα κατευθείαν στον ψυχολόγο". Ακόμα είμαι με φάρμακα και θα είμαι με φάρμακα».