Breaking News

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε για τους «Συμμαθητές»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Συμμαθητές» του Ant1 αλλά και για το πώς πήρε το ρόλο του μίλησε ο τηλεοπτικός Άρης, γιος της Μαριλένας (Τουμασάτου) και του Ανδρέα (Αθανασίου).

Ο Ρένος Ρώτας κέρδισε με το ταλέντο του τον ρόλο επικρατώντας στην ακρόαση μεταξύ 1.500 νεαρών ηθοποιών. Ο ίδιος αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική από το γυμνάσιο, καθώς συμμετείχε στον θίασο του σχολείου του, ενώ οι γονείς του δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός. Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο. 

Ο ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso»:

«Πήρα και εγώ μέρος στην οντισιόν των "Συμμαθητών" και μάλιστα με πολύ άγχος, καθώς θα περνούσα μπροστά από έναν άνθρωπο που σέβομαι και θαυμάζω, τον συνθέτη Βασίλη Θωμόπουλο. Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πήρα τον ρόλο του Άρη ανάμεσα σε 1.500 νέους ηθοποιούς, έμεινα βουβός, γιατί δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Θυμάμαι ότι έκανα διακοπές στην Κεφαλλονιά.

Όταν πήγα στην πρώτη συνάντησή μου με το υπόλοιπο καστ, κατάλαβα ότι αυτό το σίριαλ θα είναι μεγάλο "σχολείο" για εμένα.

Ειδικά με τον Βασίλη Θωμόπουλο, τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Μάριο Αθανασίου νιώθω ότι είμαστε φίλοι. Μάλιστα έχουμε βγει μαζί και έξω για να φάμε σε ταβερνάκια και να διασκεδάσουμε.

Είμαι τυχερός που πληρώνομαι και ζω μόνος μου από το επάγγελμα του ηθοποιού. Στα 18 μου έπαιξα δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο "Αμαντέους" κι αυτό ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Μόνο ευλογημένος νιώθω που επιλέχθηκα φέτος από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο έργο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα". Με το που έριξε αυλαία, με επέλεξαν στο Θέατρο του Ήλιου για το έργο "Αυτή η νύχτα μένει».

Πηγή: Espresso