Breaking News

Πέθανε γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις «9½ εβδομάδεs» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών η ηθοποιός Margaret Whitton που έγινε γνωστή από την ταινία "9½ εβδομάδες" (1986), όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο - ως Molly - στο πλευρό της Kim Basinger και του Mickey Rourke.

«Η ηθοποιός πέθανε ειρηνικά στο σπίτι της στο Palm Beach, στη Φλόριντα, την περασμένη Κυριακή μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο» είπε ο φίλος και συνεργάτης της Steven Tabakin στο Hollywood Reporter.


Η Margaret Whitton γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια και ήταν κόρη συνταγματάρχη. Το θεατρικό ντεμπούτο το έκανε το 1973 στο πλευρό της Olympia Dukakis (Ολυμπία Δουκάκη) και κατόπιν πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Πρωταγωνίστησε, μαζί με τον Mel Gibson, στην ταινία "Ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο" (1993) αλλά και στην ταινία "Το μυστικό της επιτυχίας μου" (1987) ενώ συμμετείχε σε πολλές άλλες ταινίες όπως "Το μεγάλο φαβορί" (1989) και "Ξένοι στην ίδια πόλη" (1987) με τον Jack Nicholson και τη Meryl Streep. Παράλληλα εμφανίστηκε και σε τηλεοπτικές σειρές.


Τα τελευταία χρόνια είχε κάνει στροφή στη σκηνοθεσία. Το 2008 μαζί με τον σύζυγό της Warren Spector ίδρυσαν την κινηματογραφική εταιρία Tashtego Films. Η ίδια έκανε το ντεμπούτο της ως σκηνοθέτης στην ταινία "A Bird of the Air" (2011).

Το βίντεο από την ταινία "Το μυστικό της επιτυχίας μου" (1987) όπου προσπαθεί να απoπλαvήσει τον Michael J. Fox.


Πηγή: HollywoodReporter.com