Breaking News

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Alan Thicke (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε την Τρίτη, σε ηλικία 69 ετών, ο γνωστός ηθοποιός Alan Thicke, πατέρας του τραγουδιστή Robin Thicke.

Σύμφωνα με τον Guardian, που επικαλείται τηλεφωνική δήλωση ατόμου από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας στο Reuters, ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο Providence Saint Joseph της Καλιφόρνια, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο γιος του και υποψήφιος για βραβείο Grammy, Robin Thicke, δήλωσε στους Times ότι ο πατέρας του έπαιζε χόκεϊ με τον άλλο γιο του, τον 19χρονο Carter Thicke, όταν υπέστη την καρδιακή προσβολή. Πρόσθεσε επίσης ότι ο πατέρας του αποτελούσε μια έμπνευση για τη δική του μουσική καριέρα.

Ο Καναδός ηθοποιός έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ενώ έγινε γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ως Dr Jason Seaver, στη σειρά Growing Pains (1985–1992).


Την τηλεοπτική σεζόν 1996-1997 συμμετείχε σε 3 επεισόδια της γνωστής σειράς "Married with Children - Παντρεμένοι Με Παιδιά" (1987–1997)  ενώ έκανε guest εμφάνιση στη σειρά "How I Met Your Mother" (2005–2014) όπως και στη νέα έκδοση της σειράς "Fuller House" (2016).

Ήταν επίσης συνθέτης πολλών τραγουδιών που έπαιξαν σε τηλεοπτικές σειρές, ανάμεσά τους οι σειρές "The Facts of Life" (1979–1988) και "Diff'rent Strokes" (1978–1986).

Μετά την είδηση του θανάτου του, πολλά συλλυπητήρια μηνύματα ακολούθησαν στο Twitter από διάσημουs καλλιτέχνες.


Πληροφορίες από: The Guardian