Breaking News

Πετρετζίκης: «Πληγωνόμουν κάποιες φορές όταν ο Λιάγκας ερχόταν στην κουζίνα και...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης.

«Είναι ένα αξιολάτρευτο παιδί και δεν θέλω να είμαι φειδωλή στα λόγια μου γιατί η ψυχή του είναι διαμαντένια» είπε η Φαίη Σκορδά για το γνωστό σεφ με τον οποίο συνεργάστηκε στο παρελθόν στο Mega.

«Όταν έφυγα πώς ήταν να κάνεις με άλλον μαγειρική;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Όταν κάνεις live μαγειρική δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα, δεν "σώνεται" τίποτα. Αν δεν σου πετυχαίνει η μαγειρική, κάηκε το φαγητό, βγαίνεις εκτεθειμένος. Γενικά νομίζω ότι μπήκα κατευθείαν στα βαθιά οπότε οτιδήποτε άλλο έκανα σε μαγειρικό με κάμερα, μου ήταν μετά πάρα πολύ εύκολο. Εγώ σταυροκοπιόμουν κάθε φορά που έκανα το φαγητό και ερχόταν ο Γιώργος (Λιάγκας). Ερχόταν εκεί πέρα και έλεγα "Παναγία μου βοήθα να πει κάτι καλό"! Κάποιες φορές ερχόταν, έπαιρνε το πιάτο, το μύριζε, το άφηνε στην άκρη και μετά δοκίμαζε. Ε, και κάποιες φορές αν δεν του άρεσε κάτι, το έλεγε. Οπότε αυτό με πλήγωνε πάρα πολύ» απάντησε, μεταξύ άλλων.

Ο Πετρετζίκης μίλησε επίσης για τα χρόνια του στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε εργαστεί σε μια τράπεζα, κάνοντας την πρακτική του για ένα χρόνο, καθώς τελείωσε το ΤΕΙ Λογιστικής. Κατόπιν, επειδή δεν του άρεσε το επάγγελμα, πήγε στην Αθήνα για να σπουδάσει μαγειρική.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του στη Φαίη Σκορδά.