Breaking News

Πήρε εξιτήριο ο Θάνος Πλεύρης: «Βρέθηκα στη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πήρε εξιτήριο την Παρασκευή ο πρώην βουλευτής Θάνος Πλεύρης, ο οποίος από μία επέμβαση ρουτίνας στο πόδι σε ιδιωτικό ίδρυμα βρέθηκε να αγωνίζεται για τη ζωή του στην εντατική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Στην έξοδό του δήλωσε, μεταξύ άλλων, στους δημοσιογράφους:

«Στα 39 μου χρόνια βρέθηκα στη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού αλλά και τον αγώνα που έγινε εδώ στο Ιατρικό Κέντρο με όλους τους θεράποντες ιατρούς είμαι πλέον στην κατάσταση του τελικού σταδίου της ανάρρωσης. Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που ήταν δίπλα μου σε όλο αυτό το διάστημα. Η αίσθηση του να ξαναδώ τα παιδιά μου, να είμαι δίπλα τους, ήταν ένας λόγος που με κράτησε σε αυτόν τον αγώνα. 

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την αδερφή μου και τη μητέρα μου και όλον αυτόν τον ανώνυμο κόσμο που τον παρακολούθησα και πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητικό και εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Ακόμα και σε αυτούς τους λίγους που ευχήθηκαν το θάνατό μου εύχομαι να έχουν πάντα υγεία. Κανένας δεν αξίζει να βρεθεί σε αυτή τη θέση. 

Θέλω να ευχαριστήσω και τα ΜΜΕ γιατί είδα ότι με μια πολύ μεγάλη ευαισθησία χειρίστηκαν το θέμα της υγείας μου. Ευχαριστώ το Θεό που αυτή τη στιγμή έχω τη δεύτερη ευκαιρία να ξαναείμαι δίπλα στην οικογένειά μου».

Δείτε το βίντεο.