Breaking News

Πρεμιέρα για τη Βανδή στο «Mamma Mia»: «Δεν απολάμβανα ποτέ τις επιτυχίες μου λόγω άγχους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σημερινή πρεμιέρα της παράστασης «Mamma Mia» των ΑΒΒΑ μίλησε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή .

Η τραγουδίστρια παραχώρησε τη συνέντευξη στη σκηνή του θεάτρου «Ακροπόλ» όπου η ίδια θα πρωταγωνιστήσει ως Donna μαζί με τους: Demy, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Άρη Μακρή, Αργύρη Αγγέλου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Άκη Σακελλαρίου.

Η Δέποινα Βανδή μίλησε επίσης για την οικογένειά της και τη ζωή της, τα επαγγελματικά και το "Rising Star".

«Αυτό το μιούζικαλ δεν το κάνω για να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Όλο αυτό όταν ήρθε εγώ το είδα ως Θείο δώρο, θα κάνω μιούζικαλ... "Mamma Mia", εκπληκτικό τέλειο» είπε η τραγουδίστρια στη Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Το αν έχει περάσει από το μυαλό μου αν θα είναι είμαι καλή ή όχι, αυτό είναι κάτι που περνάει πάντα από το μυαλό μου για οτιδήποτε κάνω. Και τηλεόραση όταν έκανα είχα τρομακτικό άγχος. Είχα πάει στο νοσοκομείο, νόμιζα ότι παθαίνω καρδιά στο πρώτο επεισόδιο του Voice από το άγχος μου. Τη μέρα του πρώτου επεισοδίου, πριν το δω. Ήμασταν στο σπίτι και θα το βλέπαμε. Είχα πάρα πολύ άγχος. Για οτιδήποτε κάνω έχω την αγωνία του αν θα αρέσω ή όχι».

Για την πρεμιέρα της είπε χαρακτηριστικά: «Με ενδιαφέρει να το απολαύσω εγώ γιατί στη ζωή μου έχω κάνει τόσες επιτυχίες και δεν της απολάμβανα ποτέ, γιατί είχα πάντα άγχος».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.