Breaking News

«Ράδιο Αρβύλα»: Σταματούν τις εβδομαδιαίες εκπομπές - 1 με 2 φορές το μήνα από το 2017 (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Βόμβα" πέταξε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Δευτέρας, στο κλείσιμο της τελευταίας εκπομπής για το 2016...

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι η εκπομπή θα σταματήσει τις εβδομαδιαίες προβολές τη νέα χρονιά και θα βγαίνει στον αέρα λιγότερες φορές - μία με δύο φορές το μήνα - προσθέτοντας ότι ο Ant1 έδειξε κατανόηση στην απόφαση τους.

Επίσης, είπε ότι σκέφτονται να δημιουργήσουν και κάποιο άλλο πρόγραμμα, χωρίς όμως αυτό να είναι κάτι το αποφασισμένο ή το τελεσίδικο.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Μπορεί να φαίνεται τρελή η απόφαση, με αυτή την αποδοχή, αυτές τις τηλεθεάσεις της εκπομπής, αλλά πιστεύουμε ότι η στιγμή που πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο είναι τώρα. Νοιώθουμε ότι πρέπει να μειώσουμε τη συχνότητα της εκπομπής. Οπότε όταν θα επιστρέψουμε τον Ιανουάριο, δεν θα είμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μια φορά το μήνα ή δύο φορές. Αυτό ακόμη κι εμείς οι ίδιοι δεν το έχουμε αποφασίσει 100%. Θα κάνουμε τα χτυπήματα όποτε πρέπει και ίσως, με ένα ερωτηματικό, δημιουργήσουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν είναι ούτε αποφασισμένο ούτε κάτι τελεσίδικο. 

Απλά νοιώθουμε ότι θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή για πολύ καιρό ακόμα με τον πήχη ψηλά και για να γίνει αυτό έχουμε πάρει αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα. Καλές γιορτές, έχετε όλη μας την αγάπη».