Breaking News

Μετά τη μάχη της με την κατάθλιψη επέστρεψε και πάλι στη δημοσιότητα η Selena Gomez (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γεννήθηκε με μια μοναδική ομορφιά, "εκνευριστικά όμορφη" όπως τη χαρακτήρισαν κατά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα. Όμως στην πορεία η ζωή έγινε δύσκολη για τη Selena Gomez...

Το περασμένο έτος είχε επιστρέψει στη μουσική σκηνή και η καριέρα της απογειώθηκε ξανά. Όμως στο τέλος του καλοκαιριού ανακοίνωσε ότι θα κάνει και πάλι ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας, ακυρώνοντας έτσι το υπόλοιπο της παγκόσμιας περιοδείας της, λόγω άγχους, κατάθλιψης και κρίσεων πανικού που αντιμετώπιζε.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, περίπου πριν από ένα χρόνο αποκάλυψα ότι έχω Λύκο, μια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους. Ανακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη μπορεί να είναι παρενέργειες του Λύκου. Θέλω να επικεντρωθώ στην διατήρηση της υγείας μου και της ευτυχίας μου και αποφάσισα ότι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσω είναι να παραμείνω για κάποιο διάστημα μακριά» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της η  24χρονη ποπ σταρ.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε για ένα διάστημα σε κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψή της. Πλέον φαίνεται ότι επέστρεψε ξανά στα φώτα της δημοσιότητας. Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, το Σάββατο το βράδυ καταγράφηκε από το φωτογραφικό φακό σε έξοδό της για δείπνο στο Catch, ένα από τα πιο hοt σημεία του Χόλιγουντ.

Έδειχνε ανανεωμένη και κούκλα αν και δεν χάρισε στους φωτογράφους το γνωστό, λαμπερό της χαμόγελο.

Η επιστροφή της χαροποίησε ιδιαίτερα του θαυμαστές της που εύχονται αυτή τη φορά η όμορφη Selena να μείνει για τα καλά στη δημοσιότητα και να είναι ευτυχισμένη...