Breaking News

Στέλιος Διονυσίου: «Το Τρένο της Βίσση και το Φίλε του Πλούταρχου μου τα πήραν μέσα από τα χέρια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγούδια όπως «Το Τρένο» της Άννας Βίσση, «Φυσάει πολύ» και «Φίλε» του Γιάννη Πλούταρχου, ήταν να τα ερμηνεύσει ο Στέλιος Διονυσίου, όπως δήλωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής στην κάμερα του Πρωινού.

«Το Τρένο το είχα ηχογραφήσει στο στούντιο αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο μου το πήραν μέσα από τα χέρια. Το είπε η Άννα, έκανε μεγάλη επιτυχία. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή, επειδή το έχω το τραγούδι στην κατοχή μου, αν το βγάλω θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι και κάποια άλλα τραγούδια πιο παλιά, όταν στο ξεκίνημα της καριέρας μου, που είχα μπει στο στούντιο και τα είχα πει και τα είπε κάποιος άλλος τραγουδιστής και έγιναν πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποια τραγούδια που είχε πει ο Γιάννης Πλούταρχος... τον πρώτο δίσκο του... το "Φίλε" και όλα αυτά τα τραγούδια... "Φυσάει πολύ απ' το σπασμένο μου το τζάμι". Αυτά τα τραγούδια τα είχα πει εγώ στο στούντιο κανονικά και δεν ξέρω για ποιο λόγο, φύγανε ξαφνικά απ' το χέρι μου και πήγαν αλλού».

Ο τραγουδιστής είπε επίσης ότι οι φετινές γιορτές θα είναι δύσκολες καθώς του λείπουν τα παιδιά του που εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο Λονδίνο.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στην εκπομπή του Ant1.