Breaking News

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Μίλησε για όλα και έκανε αποκαλύψεις στην πρώτη του συνέντευξη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Sfera και στη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και μίλησε για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, του οποίου κυκλοφόρησε πρόσφατα το δεύτερο τραγούδι μετά το θάνατό του, που έχει τίτλο «Άλλη Μια Ευκαιρία».

Στη συνέντευξη ήταν και η κάμερα της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" του Epsilon που πρόβαλε αποκλειστικά στιγμιότυπα από τη συνέντευξη.

Ο Τριαντάφυλλος δήλωσε ότι ο Παντελής ντρεπόταν πολύ να τραγουδήσει στην αρχή της καριέρας του ωστόσο πίστευε ότι μπορούσε να γίνει μεγάλο όνομα στην Ελλάδα, όπως και έγινε. «Μπορώ να γίνω το Νο1. Κανείς δεν είναι σαν και μένα. Κανείς δεν γράφει και τραγουδάει μαζί, κανείς δεν τα κάνει όλα» του έλεγε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης ότι αυτό που τον θυμώνει είναι ότι κάποιοι ξέρουν τι συνέβη πραγματικά και δεν μιλάνε. Ωστόσο δεν θέλησε να πει περισσότερα για το θέμα του τροχαίου. «Κάποιοι ξέρουν και δεν μιλάνε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα βγούνε, τα οποία τα γνωρίζουμε και κάποιοι προσπαθούν να τα κρύψουν. Αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και πιστεύω ότι όλα θα βγούνε» αρκέστηκε να πει.

Ο Τριαντάφυλλος έκανε και μια αποκάλυψη: O μικρός αδερφός της οικογένειας σκοπεύει να ασχοληθεί με τη μουσική.

«Έχει πολύ καλή φωνή, είναι μικρούλης, είναι 14 χρονών και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσει αυτό που έκανε ο Παντελής. Είναι καλός, παίζει καλή κιθάρα, κάνει φωνητικά. Η φωνή του δεν μοιάζει με του Παντελή γιατί είναι μικρούλης. Μέχρι τα 20 μπορεί και να μοιάσει» είπε για τον Κωνσταντίνο που είναι γνωστός και ως Νίνο.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στη Ναταλία Γερμανού.