Breaking News

«Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο (Επεισόδιο 20-12-2016) - Τι αποκάλυψε ο Τανιμανίδης για τον Μαυρίδη;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δείτε την εκπομπή "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο, της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου 2016.

O Σάκης Τανιμανίδης μίλησε πρώτη φορά για τη σύντροφό του Χριστίνα. Αναφέρηκε στα νέα τηλεοπτικά και επαγγελματικά του σχέδια και αποκάλυψε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Σαφέστατα και είχαμε καλύτερες στιγμές με το Γιώργο. Ήμασταν σε περιόδους καλύτερα. Κάποια στιγμή μπορεί να μην ήμασταν τόσο καλά. Τώρα πάλι σήμερα μιλήσαμε, για να καταλάβεις. Αυτά που γράφονται είναι ξεχειλωμένα μέχρι εκεί που δεν πάει. Στη φιλία υπάρχει και ο τσακωμός, πόσο μάλλον όταν μέσα στη φιλία αρχίζουν και μπαίνουν και τα επαγγελματικά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες στο 100%» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης για τον Γιώργο Μαυρίδη.

Η Ελένη Φουρέιρα έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια» με τον παρουσιαστή και ξεσήκωσε το κοινό με τις απίθανες μιμήσεις της. Ακόμα, παραδέχτηκε ότι είναι πολύ καλά στη ζωή της τον τελευταίο καιρό, μοιράστηκε την επιθυμία της να πάει στη Eurovision και δήλωσε ότι ξέρει από... ποδόσφαιρο.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά σε late night show, στην ελληνική τηλεόραση. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα ο παίκτης που έχει σηκώσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα έκανε αναδρομή στην πορεία του, από τα γήπεδα της Γ' Εθνικής μέχρι την απόλυτη καταξίωση. Ο «Τζόλε» μίλησε, επίσης, για μια μεγάλη απώλεια που βίωσε και για το πώς σώθηκε από θαύμα στο αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, παραδέχτηκε ότι είναι τρελή ζηλιάρα και ότι περιμένει πώς και πώς την οικογένειά της από τη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα πρώτα της Χριστούγεννα στην Αθήνα.

Προβολή: Alpha - Βράδυ (Επεισόδιο 20-12-2016)

Δείτε στο βίντεο, ή στο παραπάνω link του Alpha, ολόκληρη την εκπομπή.