Breaking News

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλείται να πληρώσει 24 χιλιάδες ευρώ για τέλη κυκλοφορίας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα 23.845,38 ευρώ φτάνουν τα τέλη κυκλοφορίας που καλείται να πληρώσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι το τέλος του 2016.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να πληρώσει 23.845,38 ευρώ για Τέλη Κυκλοφορίας για τα ασθενοφόρα και τα οχήματα που δίνουν λύσεις καθημερινά σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη! 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016 θα πρέπει να καταβάλλει το υπέρογκο ποσό των 23.845,38 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας για τη λειτουργία:

● των εξειδικευμένων Κινητών Ιατρικών Μονάδων Εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (Ασθενοφόρα) που δρουν υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Α.Β.
● των οχημάτων άμεσης επέμβασης και υποστήριξης παιδιών που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο που δρουν κατόπιν εισαγγελικών εντολών και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία
● των Κινητών Ιατρικών Μονάδων Προληπτικής Ιατρικής που δρουν σε συνεργασία των Υπουργείων Υγείας και Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων
● των οχημάτων που καθημερινά μεταφέρουν στα σχολεία τους τα 278 παιδιά από τα 10 Σπίτια μόνιμης διαμονής και τα 38 παιδιά από τα 3 Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας του οργανισμού 

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016 θα πρέπει να καταβληθούν 23.845,38 ευρώ για τα Τέλη Κυκλοφορίας καθώς παράλληλα θα πρέπει να πληρωθεί -όπως κάθε μήνα- πλήθος φόρων με τους οποίους επιβαρύνεται χωρίς καμία ελάφρυνση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (Φ.Π.Α., φόρος μισθωτών υπηρεσιών, φόρος ιδιόχρησης ακινήτων, φόρος παραχώρησης ακινήτων, φόρος αποδοχής κληρονομιάς κ.λ.π.).

Κάθε 1 ευρώ φορολογίας στερείται από τις δράσεις για τα παιδιά και όλα αυτά την ίδια στιγμή που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ για χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, τα 316 παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του, εκατοντάδες παιδιά με προβλήματα υγείας, χιλιάδες παιδιά που ζουν στα όρια της φτώχειας! 

Στην Ελλάδα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει πιστοποιηθεί ως φορέας παροχής Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης. 

Διεθνώς, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αναγνωριστεί για τη δράση του, διατηρώντας καίριες θέσεις σε διεθνείς φορείς και οργανισμούς, είναι συνεργαζόμενος φορέας στο UN DPI, έχει ειδικό συμβουλευτικό καθεστώς στο UN ECOSOC, είναι υπό ένταξη φορέας ως διεθνής ΜΚΟ του Συμβούλιο της Ευρώπης. 

Στην Ολλανδία, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αναγνωριστεί ως οργανισμός κοινής ωφελείας και δεν επιβαρύνεται με φόρους για συγκεκριμένες ενέργειες.Διαβάστε εδώ

Εδώ και 21 χρόνια οι υποστηρικτές και φίλοι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν γνωρίσει, στηρίξει, συμμετέχει και εμπιστευτεί το έργο του. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη στήριξη του κόσμου έχει καταφέρει να διατηρήσει, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, τις απαραίτητες δράσεις για κάθε παιδί που έχει ανάγκη. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μόνο μαζί με τη στήριξη του κόσμου θα μπορέσει να ξεπεράσει μία ακόμα δυσκολία και να εξασφαλίσει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ για κάθε παιδί!

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

● στέλνοντας ένα μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48€ ανά sms)
● κάνοντας μία κλήση στο 19810 από σταθερό ή κινητό (χρέωση 2,48€ ανά κλήση)
● κάνοντας μια δωρεά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Οργανισμού»