Breaking News

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: «Δεν έχω ακούσει συγνώμη από κανέναν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στην εκπομπή τη Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ο πρώην βουλευτής  Χρήστος Μαρκογιαννάκης ο οποίος αθωώθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, για την εμπλοκή του στην υπόθεση της Σχολής του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Ο ίδιος εξέφρασε στην εκπομπή την ενόχλησή του για τη στάση της Έλενας Ακρίτα. «Λυπάμαι πάρα πολύ που θα το πω αλλά η αλαζονεία με την οποία μου συμπεριφέρθηκε η συνάδελφός σας η οποία ξεκίνησε πρώτη το χορό, ήταν απίστευτη» είπε, επισημαίνοντας ότι δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της για να της εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει.

Δεν φτάνει που αθωώθηκα, τόνισε ο κ. Μαρκογιαννάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Θα έμενα ικανοποιημένος αν κάποιοι που τους θεωρώ πρώτους στην τάξη στη συκοφαντία και σε αυτά τα οποία επέσυραν μου πουν ένα συγνώμη. Αν μου πουν ένα συγνώμη ειλικρινά σας λέω δεν έχω καμία διάθεση από δω και πέρα να κάνω το οτιδήποτε.

Aν όμως δεν το κάνουν, είμαι υποχρεωμένος για δύο λόγους να συνεχίσω. Ο ένας λόγος είναι γιατί θέλω να προστατέψω την τιμή και την υπόληψη μου ακόμα περισσότερο. Ο δεύτερος είναι διότι πρέπει κάποιοι άνθρωποι να μάθουν ότι δεν μπορούν ασύδοτα να βλάπτουν τους άλλους εκεί που πονάνε περισσότερο. Διότι ξέρετε κάτι; Το να σου θίξουν το φιλότιμο, την υπόληψη, την τιμή, για άλλους ψιχαλίζει, σηκώνουν την ομπρέλα και νομίζουν ότι βρέχει. Για άλλους όμως είναι τρομερό. Κι εγώ ανήκω σ' αυτή τη δεύτερη κατηγορία και θα μου έφτανε ένα συγγνώμη το οποίο δεν έχω ακούσει από κανέναν.»

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στην εκπομπή του Epsilon.