Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 293 - 294, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 30/1/17 - Επεισόδιο 293: Ο Μάνος σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του από την οργή του για τη Σοφία και τα βάζει με τον εαυτό του που δεν είχε καταλάβει τα σημάδια. Ο Άλκης ζητάει από τη Στέλλα να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Κρίστης και να τον ενημερώνει. Η Κρίστη νιώθει ασφάλεια στην αγκαλιά του Κίμωνα, καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που την ηρεμεί. Η Έλσα πηγαίνει τα πράγματά της στο σπίτι της Κρίστης. Εκεί όμως είναι η Σύλβια, που της λέει πως δε χωράνε όλες μαζί. Η Έλσα οργίζεται, αφού καταλαβαίνει πως η Σύλβια θέλει να απομακρύνει την Κρίστη από τους δικούς της ανθρώπους. Ο Μάνος αντιλαμβάνεται τη Σοφία, που έχει ήδη φτάσει στο σπίτι του και προφασίζεται δουλειά. Η Σοφία ξαφνιάζεται με τη βιασύνη του, αλλά εκείνος την καθησυχάζει πως θα βρεθούν το βράδυ. Η Έλενα ζητάει από την Εύα να μην ανακατευτεί άλλο στη ζωή της, καθώς ο Πέτρος έγινε ένα άβουλο πλάσμα, κάτι που η ίδια δεν είχε φανταστεί ούτε ήθελε να συμβεί.

Ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας να την αποχαιρετήσει, αφού είναι σίγουρος πως η επικείμενη δίκη θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Η Δάφνη είναι με τον Οδυσσέα στο σπίτι, όταν ο Αντρέας επιστρέφει και τους γεμίζει συγκίνηση. Ο φίλος της Ελίζας καταλαβαίνει πως κάτι τρέχει με τον Αντρέα. Ένας άντρας λέει στον αστυνόμο Γρηγορίου πως η γυναίκα που συναντήθηκε με τον Δημητρίου πριν βρεθεί δολοφονημένος, ήταν η Δάφνη Κωνσταντίνου. Αυτός είναι καθοδηγούμενος από τον Σερέτη, που την ίδια στιγμή βρίσκεται με την Εύα. Η Δάφνη, ο Οδυσσέας και ο Αντρέας δειπνούν σε χαρούμενη, για το παιδί, ατμόσφαιρα, όταν έρχεται μήνυμα στο κινητό της Δάφνης από τον Δημήτρη, που της ζητάει να βρεθούν. Ο Μάνος οργανώνει σχέδιο εκδίκησης για τη Σοφία. Η Σοφία βλέπει το τραυματισμένο πρόσωπο του Χρήστου και προβληματίζεται. Ο Άλκης μελετάει υποθέσεις, που έχουν επιτρέψει σε πατέρα να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Η Έλσα εκφράζει τις υποψίες της στην Κρίστη για τη Σύλβια, αλλά εκείνη την αντικρούει. Τότε οργίζεται με την εμμονή της φίλης της και φεύγει με σκοπό να πάει στον πατέρα της για να λύσει και με εκείνον τα θέματά της.

Ο Γρηγορίου ζητάει ένταλμα σύλληψης για τη Δάφνη. Η Εύα ζητάει από τον Σερέτη να συμμαχήσουν. Εκείνος, γοητευμένος, της λέει πως θέλει πολλά παραπάνω από αυτήν. Ο Φοίβος δίνει οδηγίες στην Ελπίδα για να παραλάβει το πλαστό διαβατήριο και να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Η αστυνομία μπαίνει στο σπίτι της Δάφνης. Η Έλσα ξεσπάει στον Μάνο, που επηρέασε τον Στέφανο για να την χωρίσει. Οι αστυνομικοί βρίσκουν στο σπίτι της Δάφνης την κόκκινη περούκα. Ο Άλκης ζητάει από την Κρίστη να ξεκινήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου. Η Δάφνη αναγκάζεται να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο Τμήμα. Ο Άλκης συναντιέται με έναν δικαστή και του ζητάει να τον βοηθήσει να πάρει την επιμέλεια του Φαίδωνα. Η Ελίζα εκφράζει στον φίλο της τη λύπη της, που ο Αντρέας έφυγε από τον Οίκο. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας βρίσκεται στην Ασφάλεια, που ανακρίνεται η Δάφνη και της δίνει άλλοθι, λέγοντας πως το βράδυ που δολοφονήθηκε ο Δημητρίου, ήταν στο σπίτι τους. Η Δάφνη ξαφνιάζεται ευχάριστα με τη διάθεσή του να την καλύψει. Η Αργυρώ βλέπει εφιάλτη με τον βιασμό της και θυμάται το πρόσωπο του Δημοσθένους...


Τρίτη 31/1/17 - Επεισόδιο 294: Η Έλσα συμβουλεύει την Κρίστη να δίνει τον Φαίδωνα στον Άλκη κάποιες μέρες για να μπορεί η ίδια να ασχολείται με την καριέρα της, αλλά και να ζει ο μικρός σε πιο ήρεμο περιβάλλον. Μία γυναίκα που φιλοξενείται στο ίδιο καταφύγιο με τη Μαρίνα ξεσπάει στη Θάλεια, προκαλώντας έντονη ανησυχία στη Μαρίνα για τους σκοπούς της οργάνωσής τους. Ο Μάνος προτείνει στη Σοφία να μείνουν σε έναν ξενώνα και την προϊδεάζει για πρόταση γάμου. Η Σοφία τρελαίνεται από τη χαρά της. Η Θάλεια λέει στη Μαρίνα πως αν δεν τους εμπιστεύεται είναι ελεύθερη να φύγει. Η Ελίζα λέει στον φίλο της πως είναι εpωτευμένη με τον Αντρέα, χωρίς φυσικά να ξέρει πως εκείνος του συστήθηκε σαν αγόρι της. Ο Δημήτρης πηγαίνει στην Ασφάλεια για να βρει τη Δάφνη και συναντιέται με τον Αντρέα και τον Πέτρο, που του ζητάει να πάνε κάπου οι δυο τους για να κουβεντιάσουν. Η Αργυρώ λέει στη Μάρθα ποιος ήταν ο βιαστής της. Ο Δήμος δωρίζει στην Άννα ένα περιδέραιο, αλλά της συμπεριφέρεται σαν αφέντης. Η Άννα νιώθει οργή και τρόμο. Η Κρίστη ξεσπάει τα νεύρα της στη Σύλβια. Ο Άλκης νιώθει ο απόλυτος κυρίαρχος και το εκδηλώνει στην Ηρώ.

Ο Δημήτρης παραδέχεται στον Πέτρο τον έpωτά του για τη Δάφνη. Η Σοφία πετάει στα σύννεφα με την πρόταση του Μάνου. Παράλληλα εκείνος κανονίζει η διαμονή τους στον ξενώνα να μοιάζει με γαμήλια σουίτα. Η Έλσα επικοινωνεί με τη Μαρίνα και της λέει πόσο την χρειάζεται, χωρίς να της αναφέρει όμως τίποτα για την περιπέτεια που έζησε. Η Δάφνη ευχαριστεί τον Αντρέα που την κάλυψε, αλλά κεραυνοβολείται όταν εκείνος της εκφράζει την απογοήτευσή του, που πίστεψε πως μπορεί να τον ξεγελάσει. Ο Σερέτης ενημερώνεται για την αθώωση της Δάφνης και σκέφτεται με ποιον άλλον τρόπο θα την βγάλει από τη μέση. Η Ελίζα στέλνει μήνυμα στον Αντρέα ότι της λείπει, ζητώντας του το λόγο που έφυγε τόσο ξαφνικά. Ο Δήμος τηλεφωνεί στην Κρίστη και της ζητάει να βρεθούν στο γραφείο του. Η Ελπίδα έχει πάρει το πλαστό διαβατήριο και κανονίζει τα της φυγής της με τον Φοίβο. Η Έλσα βρίσκεται καθοδόν για το αεροδρόμιο.

Ο Άλκης δίνει στη Στέλλα μικροκάμερες για να τοποθετήσει στο σπίτι της Κρίστης. Ο Μάνος αγοράζει ένα ακριβό δαχτυλίδι για τη Σοφία. Η Έλσα εκλιπαρεί τη Μαρίνα να φύγει από το καταφύγιο και να ζήσουν μαζί στην Αθήνα. Η Ελπίδα μένει άναυδη, όταν η Μάρθα της λέει πως ο άνθρωπος που τη βίασε ήταν ο Δήμος. Την ίδια ώρα εκείνος δίνει το τελειωτικό χτύπημα στην Κρίστη, λέγοντας πως δεν μπορούν να συνεχίσουν την καμπάνια με τα ορφανά, εξαιτίας της κλοπής που έκανε από το σουηδικό τραγούδι. Η Ελπίδα λέει στη Μάρθα πως θα φύγει με τον Φοίβο κι εκείνη να φροντίσει να κλείσει τον Δήμο στη φυλακή. Η Μάρθα σκέφτεται πως ακόμα και να το καταφέρει, σίγουρα θα βρει τρόπο να τη γλιτώσει στο τέλος. Πριν ξεκινήσουν για τη διαμονή τους στον ξενώνα, ο Μάνος χαρίζει το γαμήλιο δαχτυλίδι στη Σοφία…


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ