Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 298 - 299, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 6/2/17 - Επεισόδιο 298: Ο Αντρέας λέει στον Δημήτρη πως είναι ελεύθερος να διεκδικήσει τη Δάφνη. Η Έλσα κρατιέται να μην πει στον Μάνο την αλήθεια για τη μητέρα της και τον ενημερώνει απλά πως τα ξαναβρήκε με τον Στέφανο. Η Άννα κρυφακούει τον Δήμο που ακυρώνει τη συναυλία της Κρίστης στην Ελλάδα. Όταν το βλέμμα της πέφτει στο κλειδωμένο συρτάρι του, τρέμει πως θα της κάνει μεγαλύτερο κακό. Η Δάφνη σοκάρεται όταν ο Δημήτρης της μεταφέρει τα λόγια του Αντρέα, πως είναι ελεύθερος να τη διεκδικήσει. Ο Αντρέας αφήνεται στα αισθήματά του για την Ελίζα. Ο Σερέτης, γοητευμένος από την Εύα, είναι έτοιμος να της μιλήσει για τα σχέδιά του. Ο Άλκης ξεσπάει στην Κρίστη που άφησε το παιδί από τα μάτια της για να ασχοληθεί με τη δουλειά της. Η Αργυρώ λέει στη Μάρθα πως θέλει να φύγει για την Ελλάδα κι εκείνη προθυμοποιείται να τη βοηθήσει να στήσει τη ζωή της εκεί. Η Αργυρώ συγκινείται και οι δυο τους δίνουν ραντεβού για αργότερα στο Τμήμα. Η Σοφία υποπτεύεται πως ο Χρήστος μίλησε στον Μάνο για τον αδερφό της και τις εpωτικές τους συνευρέσεις.

Ο Στέφανος βρίσκει δουλειά σ’ ένα φωτογραφικό στούντιο και παίρνει την Έλσα για βοηθό. Ο Σερέτης λέει στον Πέτρο για τα στοιχεία που βρέθηκαν στα χέρια του Εισαγγελέα, λέγοντας πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ελαφρύνει τη θέση του στο δικαστήριο. Ένα περιπολικό φτάνει στο πάρκο όπου εξαφανίστηκε ο Φαίδωνας. Η Μάρθα τηλεφωνεί στην Άννα για να της πει πως σύντομα θα απαλλαγεί από τον Δήμο. Εκείνος ακούει τη συνομιλία από τη δεύτερη γραμμή του τηλεφώνου και καταλαβαίνει πως η Αργυρώ θα τον καταγγείλει. Ο Οδυσσέας λέει στη Δάφνη για το κοκτέιλ φαρμάκων που του είχε χορηγήσει ο Σερέτης. Η Δάφνη τώρα βεβαιώνεται πως ο Σερέτης όχι μόνο ηγείται της οργάνωσης των Μαχητών αλλά και της νέας RedSwan. Ο Αντρέας ζει χαλαρές στιγμές με την Ελίζα και νιώθει έτοιμος να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Ο αστυνομικός ενημερώνει τον Άλκη και την Κρίστη πως μια γυναίκα παρέδωσε στο Τμήμα ένα παιδάκι, που ταιριάζει με την περιγραφή του Φαίδωνα.

Την ίδια ώρα, η Ηρώ διοχετεύει την πληροφορία ότι το πρώην ποπ ίνδαλμα, τώρα παραμελεί και το παιδί της. Η Σοφία ξεσπάει στον Χρήστο. Τις φωνές ακούει η Διευθύντρια του νοσοκομείου, που της δίνει αναγκαστική άδεια. Η Έλενα ενημερώνει την Εύα ότι σταμάτησε τις σταγόνες του Πέτρου και ταράζεται όταν εκείνη της λέει πως μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο νευρικό του σύστημα και να μην επανέλθει ποτέ. Η Κρίστη σφίγγει στην αγκαλιά της τον Φαίδωνα, ενώ ο Άλκης απειλεί πως θα της πάρει την επιμέλεια. Η Δάφνη φτάνει στο σπίτι και βλέπει τον Αντρέα μέσα στο αμάξι της Ελίζας. Η Θεανώ τηλεφωνεί στη Σοφία και καταλαβαίνει ότι κάτι της συμβαίνει. Ο Στέφανος ετοιμάζεται για τη φωτογράφηση, χωρίς να ξέρει πως το μοντέλο που θα φωτογραφίσει είναι η Μυρτώ, η παλιά σχέση του, που τον είχε πληγώσει. Η Μάρθα περιμένει την Αργυρώ έξω από το Αστυνομικό Τμήμα. Η Σοφία μπαίνει στο στούντιο τη στιγμή που ο Μάνος συνομιλεί με τους ακροατές του. Η Μαρίνα, που ακούει την εκπομπή, αναγνωρίζει τη φωνή της και σοκάρεται...



Τρίτη 7/2/17 - Επεισόδιο 299: Ο Οδυσσέας καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Αντρέα και τη Δάφνη. Η Μάρθα, ανήσυχη με την καθυστέρηση της Αργυρώς, πηγαίνει στο σπίτι της. Όταν βλέπει πως δεν της ανοίγει κανείς, η έντασή της μεγαλώνει και καλεί κλειδαρά. Η Σοφία τρελαίνεται με την κυνικότητα του Μάνου, που της λέει πως απλά δεν θέλει να έχει σχέση μαζί της. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως ο Μάνος χώρισε με τη Σοφία και ανησυχεί μήπως η Έλσα του είπε την αλήθεια, δηλαδή πως ζει. Ο Αντρέας αντικρούει τα επιχειρήματα της Δάφνης, που υποπτεύεται ανάμειξη του Σερέτη στα βρόμικα κυκλώματα. Ο Άλκης καταγράφει την Κρίστη όταν λέει στον Κίμωνα πως είναι μια άθλια μάνα, που άφησε τον Φαίδωνα από τα μάτια της. Η Μυρτώ βρίσκει ευκαιρία και λέει στον Στέφανο πως ποτέ της δεν τον ξεπέρασε. Ο κλειδαράς, συνοδεία της Αστυνομίας, ανοίγει το σπίτι της Αργυρώς και μαζί με τη Μάρθα αντικρίζουν το άψυχο σώμα της κοπέλας. Η Άννα βρίσκει ευκαιρία την ώρα που ο μπράβος του Δήμου φεύγει για λίγο από το πόστο του και ετοιμάζει τη βαλίτσα της. Η Ελίζα πηγαίνει στο σπίτι του Αντρέα, πιστεύοντας ότι η Δάφνη λείπει και αιφνιδιάζεται όταν εκείνη την προτρέπει να κάτσει μαζί τους.

Η Άννα είναι έτοιμη να το σκάσει από το σπίτι, όταν επιστρέφει ο μπράβος και της χαλάει τα σχέδια. Ο Μάνος κλείνει την εκπομπή του με το αγαπημένο τραγούδι της Μαρίνας. Εκείνη το ακούει και συγκλονίζεται. Ο Διαμαντίδης δίνει στον Άλκη ένα φάκελο της Ηρώς με φωτογραφίες της σε τολμηρές πόζες, όταν δούλευε σαν callgirl. Η Σύλβια, η Κρίστη και ο Κίμωνας καταλαβαίνουν πως κάποιος θέλει να καταστρέψει την καριέρα της Κρίστης, πρώτα με το δήθεν κλεμμένο τραγούδι και μετά με την ακύρωση της συναυλίας στην Ελλάδα. Η Μάρθα δεν μπορεί να δεχτεί το ενδεχόμενο η Αργυρώ να αυτοκτόνησε. Η Άννα προσπαθεί να ανοίξει το κλειδωμένο συρτάρι του Δήμου. Η Μαρίνα τηλεφωνεί στο σταθμό για να μιλήσει στον Μάνο. Η Ελίζα νιώθει αμήχανα με τον Αντρέα και τη Δάφνη, που για χάρη του Οδυσσέα προσποιούνται τους ευτυχισμένους. Η Σοφία, απελπισμένη, καταφεύγει στον Δημήτρη για συντροφιά. Ο Δήμος τηλεφωνεί στην Άννα πως έρχεται και της ζητάει ατμοσφαιρική υποδοχή. Η Άννα βάζει όλες της τις δυνάμεις για να προλάβει να ανοίξει το κλειδωμένο συρτάρι.

Η Μάρθα, σίγουρη πως ο Δήμος κρύβεται πίσω από τον θάνατο της Αργυρώς, προσπαθεί να ειδοποιήσει την Άννα. Η Μαρίνα μιλάει με τον Μάνο, αλλοιώνοντας τη φωνή της και συστήνεται με το όνομα «Θάλεια». Ο Στέφανος προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό του τη συνάντησή του με τη Μυρτώ. Η Έλενα, νιώθοντας τύψεις γι’ αυτό που έχει προκαλέσει στον Πέτρο, του ζητάει να επισκεφτούν έναν γιατρό. Η Εύα ακούει τον Σερέτη που κανονίζει παράνομη μεταφορά όπλων από τη Ρωσία. Ο Δήμος γυρίζει σπίτι και βλέπει την Άννα να τον σημαδεύει με το όπλο του. Η Σοφία ανοίγει την καρδιά της στον Δημήτρη για τον Μάνο και του εξιστορεί τη σχέση τους με κάθε λεπτομέρεια. Η Μυρτώ στέλνει μήνυμα στον Στέφανο πως θέλει να τον ξαναδεί. Ο Οδυσσέας δίνει στη Δάφνη τη διεύθυνση όπου είχε συναντήσει τον Σερέτη, όταν του έδωσε το κοκτέιλ των φαρμάκων. Ο Δήμος λέει στην Άννα πως μέσα από εκείνη ήθελε να εκδικηθεί όλες τις γυναίκες. Η Μάρθα μπαίνει στο σπίτι του Δήμου από το υπόγειο και βλέπει τον Δήμο έτοιμο να πάρει το όπλο από την Άννα και να την πυροβολήσει. Η Μάρθα επεμβαίνει την τελευταία στιγμή και τη σώζει, ενώ στρέφει το όπλο κατά πάνω του...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ