Breaking News

Brad Pitt: «Η χειρότερη εορταστική περίοδος της ζωής μου...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Διαλυμένος φέρεται να είναι Brad Pitt ο οποίος πέρασε για πρώτη φορά τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων μακριά από τα παιδιά του, που βρίσκονται με την Angelina Jolie.

Σύμφωνα με δηλώσεις στενού φίλου του, ο ηθοποιός του είπε «Αυτή ήταν η χειρότερη εορταστική περίοδος της ζωής μου».

Μιλώντας αποκλειστικά στη Daily Mail της Κυριακής, ο φίλος του λέει χαρακτηριστικά:

«Η αγωνία του Brad είναι προφανής τώρα. Του έλειψε πολύ να έχει μαζί του τα παιδιά του για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος. Οι επισκέψεις μαζί τους κάτω από εποπτεία είναι καθαρή κόλαση για τον ίδιο. Έχει δακρύσει τόσες πολλές φορές, δεν ντρέπεται να κλαίει πια. Ο Brad είναι ένα "σπασμένο" άτομο. Αισθάνεται προδομένος από μια γυναίκα που λέει ότι αγαπάει ακόμα, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους».

Και προσθέτει: «Εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Angelina πήρε μια παρορμητική απόφαση να χωρίσουν και δεν μπορεί να βρει πώς να το αντιστρέψει. Αμφιταλαντεύεται μεταξύ του να είναι έξω φρενών μαζί της και της λαχτάρας της για εκείνη. Κοιτάζει φωτογραφίες της και αναρωτιέται πώς πήγαν όλα στραβά. Την καλεί στο τηλέφωνο αλλά εκείνη δεν απαντά ποτέ. Εκείνος της στέλνει δώρα αλλά εκείνη τα στέλνει πίσω».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Brad Pitt φέρεται να συνάντησε τα πέντε από τα έξι παιδιά του στο Λος Άντζελες την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο Maddox δεν ήθελε να τον δει... Οι κοντινοί του άνθρωποι λένε ότι είναι αποφασισμένος να παλέψει για να έχει μαζί του τα παιδιά του.