Breaking News

«Break Free»: Εκατομμύρια προβολές για το συγκινητικό σποτ ενός φοιτητή για την Adidas (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη ανταπόκριση μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου έχει ένα σποτάκι με τίτλο «Break Free» που δημιούργησε ένας φοιτητής από το κολέγιο Filmacademy Baden-Wuerttemberg.

Ο Eugen Merher από τη Γερμανία έφτιαξε ένα σποτ για την Adidas μέσα από το οποίο ξεδίπλωσε μια συγκινητική ιστορία με έναν πρώην μαραθωνοδρόμο, που προσπαθεί να «δραπετεύσει» από έναν οίκο ευγηρίας, φορώντας τα αθλητικά παπούτσια της εταιρείας. 

Ο ηλικιωμένος μαραθωνοδρόμος δεν αντέχει να ζει στη ρουτίνα μέχρι που παρατηρεί ένα παλιό ζευγάρι Adidas που πυροδοτούν ξανά το πάθos του για το τρέξιμο. Μετά από επανειλημμένες αποτυχημένες προσπάθειες, και με μια μικρή βοήθεια από τους υπόλοιπους ηλικιωμένους του οίκου, τελικά τα καταφέρνει.

Σύμφωνα με το adweek.com, ο 26χρονος φοιτητής είπε στην Huffington Post ότι προσπάθησε να στείλει το σποτάκι στο τμήμα επικοινωνιών της Adidas η οποία όμως δεν απάντησε ποτέ.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο youtube στις 15 Δεκεμβρίου 2016 και πλέον έχει ξεπεράσει τα 6,8 εκατομμύρια views. Μετά τη μεγάλη απήχηση που έχει το σποτ, ο φοιτητής ελπίζει ότι ίσως τώρα η Adidas ευαισθητοποιηθεί και του απαντήσει...