Breaking News

Διάσημο θεματικό πάρκο μετατράπηκε σε απόκοσμο «νεκροταφείο» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα απόκοσμο θέαμα καταγράφηκε σε φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα και τραβήχτηκαν σε εγκαταλελειμμένο θεματικό πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Lancashire, της Αγγλίας.

Δεκάδες ανδρικά και γυναικεία ανθρώπινα ομοιώματα είναι διασκορπισμένα σε διάφορα σημεία του πάρκου, το οποίο μοιάζει πλέον με άτυπο "νεκροταφείο". Η χρονολογία κατασκευής τους φτάνει μέχρι και το 1960.

Ο φωτογράφος Andre Govia δεν αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία που τράβηξε τις φωτογραφίες, ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, πιστεύεται ότι καταγράφηκαν στο εγκαταλελειμμένο θεματικό πάρκο Camelot, στο Lancashire, που κάποτε ήταν δημοφιλής προορισμός για τις οικογένειες.


Το θέμα του πάρκου ήταν ο γνωστός μύθος του Camelot. Όταν λειτουργούσε απλωνόταν σε μια περιοχή 140 στρεμμάτων, κοντά στο χωριό Charnock Richard, 3 μίλια δυτικά της πόλης Chorley.

Το θεματικό πάρκο έκλεισε τις πόρτες του το 2012 και κατόπιν εγκαταλείφτηκε.

Μεταξύ των φωτογραφιών, απεικονίζονται και οι σκελετοί που χρησιμοποιούνταν στο τρενάκι φαντασμάτων του πάρκου.


«Καθώς περπατούσα γύρω από τα «νεκρά μανεκέν» και τα σπασμένα παράθυρα των κτιρίων ένοιωσα μια μελαγχολία να πλανάται στην ατμόσφαιρα, σε ένα μέρος που κάποτε ήταν γεμάτο απόλαυση και διασκέδαση» είπε ο Andre Govia.