Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 11, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ασού αποκαλύπτει στον Εμίρ ότι ο πατέρας τους τον "πούλησε" καθώς της πρότεινε να της μεταβιβάσει κρυφά όλη την περιουσία της οικογένειας Κοζτζούογλου. Μάλιστα του λέει ότι απάντησε θετικά ωστόσο από την πλευρά της του προτείνει να συμμαχήσουν κρυφά για να "αποτελειώσουν" τον Γκαλίπ κι ο Εμίρ φυσικά δέχεται.

Η Βιλντάν ρωτάει την κόρη της αν αγαπάει τον Εμίρ και η Νιχάν της απαντά αρνητικά ενώ της λέει ότι προσπαθεί. Παράλληλα η Νιχάν καθησυχάζει τη μητέρα της λέγοντάς της ότι ο Εμίρ δεν μπορεί πλέον να την απειλήσει.

Ο Κεμάλ τηλεφωνεί τη Νιχάν για να σιγουρευτεί ότι θα έρθει στο ραντεβού προκειμένου να της δείξει τις καταγραφές με τις κλήσεις που έκανε ο Οζάν στη φυλακή την τελευταία μέρα. Μετά το τηλεφώνημα η Νιχάν γράφει στο ημερολόγιο της για τον Κεμάλ και την κόρη τους δείχνοντας ότι, παρά την προσπάθειά της, δεν έχει σταματήσει να τον σκέφτεται. Από την άλλη ο Κεμάλ και ο Ταρίκ συζητούν στην αυλή γα τα παιδικά τους χρόνια και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό τους βλέπουμε, έστω και επιφυλακτικά, να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο σαν αδέρφια.

Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Εμίρ για τη συνάντησή του Κεμάλ με τη Νιχάν. Ο Εμίρ σπεύδει να τους βρει αλλά ο Κεμάλ προλαβαίνει να διώξει τη Νιχάν. Αργότερα η Φεχιμέ, η μητέρα του Κεμάλ, πηγαίνει στο γραφείο του όπου βρίσκει το ημερολόγιο της Νιχάν το οποίο του έστειλε κρυφά η Βιλντάν. Ο Κεμάλ δεν το έχει δει ακόμη και η Φεχιμέ όταν διαβάζει ότι η Ντενίζ είναι κόρη του το παίρνει και δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια. Όμως πριν φύγει καταφτάνει ο Εμίρ που την απειλεί προκειμένου να μην πλησιάζει ο Κεμάλ τη Νιχάν. Ο Εμίρ μάλιστα δεν πτοείται από τον ερχομό του Κεμάλ και συνεχίζει τις απειλές.

Στο μεταξύ η Φεχιμέ ξαναδιαβάζει συγκλονισμένη το ημερολόγιο μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι η Ντενίζ είναι κόρη του γιου της και δική της εγγονή. Την ίδια στιγμή ο Κεμάλ και η Νιχάν έρχονται όλο και πιο κοντά, συνεχίζοντας παράλληλα να ψάχνουν την αλήθεια γα το θάνατο του Οζάν...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 11ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (46ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ