Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 12, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μνήμες από το παρελθόν ξυπνούν στον Κεμάλ όταν περνάει από ένα μαγαζί που είχε πάει παλιά με τη Νιχάν και τη Λεϊλά.

Η Βιλντάν, που έστειλε κρυφά το ημερολόγιο της Νιχάν στον Κεμάλ, του τηλεφωνεί να μάθει αν έλαβε το δέμα χωρίς να του πει ότι πρόκειται για το ημερολόγιο. Έκπληκτη ακούει τον Κεμάλ να της λέει πως δεν πήρε τίποτα στα χέρια του. Ο Κεμάλ βέβαια αγνοεί ότι το ημερολόγιο πρόλαβε να το κρύψει η μητέρα του, Φεχιμέ.

Την ίδια στιγμή η Νιχάν εμφανώς ανήσυχη αναζητά το ημερολόγιο στο σπίτι της. Όταν μαθαίνει από τη μητέρα της ότι το έστειλε στον Κεμάλ αντιδρά και της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα μαζί του και πως θα προχωρήσει στη ζωή της με τον Εμίρ.

Μετά τη φωτιά στο κουρείο του πατέρα του ο Κεμάλ πηγαίνει στο σπίτι του Εμίρ να ζητήσει εξηγήσεις, παρουσία της Νιχάν. Εκεί καταφτάνει και ο Ταρίκ που του λέει να μην μπλέκει την υπόλοιπη οικογένεια με τις διαφορές που έχει με τον Κεμάλ. Από την πλευρά του ο Κεμάλ προειδοποιεί τον Εμίρ για κάτι που θα μάθει πολύ σύντομα...

Ο Κεμάλ βοηθάει τον πατέρα του να ξαναφτιάξουν το μαγαζί. Παράλληλα η σχέση του Ταρίκ με τον Κεμάλ είναι πλέον καλύτερη και μετά από καιρό θυμίζουν ξανά οικογένεια.

Μετά από μια εξυπηρέτηση του Κεμάλ στον Αϊχάν, ο δεύτερος πηγαίνει και τον συναντά στο κουρείο για να τον ευχαριστήσει. Μένει μάλιστα εκεί, βοηθώντας τον να βάψουν το μαγαζί και όλα δείχνουν πως μια νέα εποχή αρχίζει στις σχέσεις τους.

Ο Κεμάλ με τη Νιχάν πηγαίνουν τις φωτογραφίες με τη στιγμή του θανάτου του Οζάν σε κάποιον ειδικό ο οποίος λέει με σιγουριά ότι ο Οζάν δεν κρεμάστηκε μόνος του αλλά το έκανε κάποιος άλλος. Η Νιχάν συγκλονίζεται ενώ ο Κεμάλ της υπόσχεται ότι θα βρει αυτόν που το έκανε.

Στη συνέχεια οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς ο Κεμάλ καταφέρνει να "κλέψει" τη μητέρα του Εμίρ - που όλοι τη θεωρούν νεκρή - και να τη στείλει με ασθενοφόρο στο σπίτι του, παρουσία δημοσιογράφων τους οποίους έχει ειδοποιήσει...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 12ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (47ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ