Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 9, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Εμίρ ανησυχεί καθώς δεν μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη Νιχάν ενώ στη συνέχεια εξοργίζεται όταν ο πατέρας του, του λέει ότι η γυναίκα του είναι μαζί με τον Κεμάλ στην Άγκυρα.

Η συνέχεια όμως ανατρέπει τα πάντα καθώς εμφανίζεται η Νιχάν στο γραφείο του Εμίρ και λέει στον εμβρόντητο πατέρα του ότι μόλις έφτασε στην Άγκυρα πήρε άλλο αεροπλάνο και επέστρεψε. Η Νιχάν βέβαια είχε ενημερωθεί από τη Λεϊλά για την παγίδα που της έστησε ο Γκαλίπ ώστε να βρεθεί μόνη με τον Κεμάλ.

Την ίδια στιγμή ο Κεμάλ εξακολουθεί να αναζητά την αλήθεια για τον Οζάν. Από την άλλη λέει στην Ασού ότι την κάνει δυστυχισμένη και πως ίσως είναι καλύτερα να χωρίσουν όμως εκείνη επιμένει, λέγοντάς του ότι θα την αγαπήσει όταν ξεπεράσει τη Νιχάν.

Η συνέχεια βρίσκει τον Κεμάλ και τη Νιχάν να συναντιούνται τυχαία σε συναυλία του συγκροτήματος που είχαν γνωρίσει τον πρώτο καιρό της σχέσης τους. Ο χρόνος σταματάει για λίγο γύρω τους αλλά η Νιχάν για ακόμη μία φορά αντιστέκεται και φεύγει...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 9ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (44ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ