Breaking News

Ο σύντροφος του George Michael βάζει τέλος στη φημολογία: «Χάκαραν το λογαριασμό μου στο Twitter»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ημέρες η είδηση σχετικά με τα μηνύματα στο Twitter που φέρονταν να ανάρτησε ο τελευταίος σύντροφος του  George Michael, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων, μόλις στα 53 του χρόνια.

Ο Fadi Fawaz δήλωσε «σοκαρισμένος» για τη σειρά από tweets που δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό του και που υποστήριζαν ότι ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε.

Τα tweets ανέφεραν: «Ήμουν σε σχέση με τον George Michael, μέχρι που τον βρήκα νεκρό στο κρεβάτι. Το μόνο πράγμα που ήθελε ο George ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά τα κατάφερε. Αγαπούσαμε πολύ ο ένας τον άλλο και ήμασταν μαζί σχεδόν 24 ώρες την ημέρα».

Ο λογαριασμός του στο Twitter έκλεισε καθώς, όπως αποκάλυψε ο Fadi Fawaz, έπεσε θύμα χάκερ.

Σε αποκλειστική δήλωσή του στη βρετανική Mirror Online έβαλε τέλος στη φημολογία, λέγοντας: «Είμαι σοκαρισμένος με ό,τι συμβαίνει με το Twitter. Ο λογαριασμός μου παραβιάστηκε και έκλεισε. Είναι λίγο τρομακτικό για να είμαι ειλικρινής. Δεν είχα στείλει αυτά τα tweets. Ξύπνησα στις 11:30 π.μ. με την είδηση. Δεν πρόκειται όμως να ανησυχήσω για αυτά τα πράγματα».