Breaking News

Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Μαίρη Ευαγγέλου; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαίρη Ευαγγέλου και ο Νίκος Δαδινόπουλος ήταν το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι τη δεκαετία του '70. Οι δυο τους έζησαν μια παθιασμέvη σχέση τόσο στη μικρή οθόνη της τηλεόρασης όσο και στη ζωή.

Ήταν η Ρένα και ο Νίκος της γνωστής τηλεοπτικής σειράς "Λούνα Παρκ" (1974-1981) σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη. Οι ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα, σύντομα έγιναν ζευγάρι και τελικά παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι έμεινε παντρεμένο για 26 χρόνια και χώρισε όταν ο γιος τους Άλκης έγινε 22 χρονών. Ο Νίκος Δαδινόπουλος πέθανε, μετά από μάχη με τον καρκίνο, το Μάρτιο του 2012, σε ηλικία 68 ετών.

Η Μαίρη Ευαγγέλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ήταν κόρη του Αποστόλη Ευαγγέλου και της Ανθούλας Νικολοπούλου. Σε μικρή ηλικία, από το 1961 μέχρι το 1971, εμφανίστηκε σε διάφορες κινηματογραφικές ταινίες έχοντας το ρόλο του παιδιού και κατόπιν έγινε πασίγνωστη παίζοντας στο "Λούνα Παρκ".

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" και τόνισε ότι με το Νίκο Δαδινόπουλο παντρεύτηκαν από τρελό έpωτα. Πρόσθεσε επίσης ότι ο γιος της σπούδασε μεν σκηνοθεσία αλλά ασχολείται με άλλα πράγματα.

Η Μαίρη Ευαγγέλου, μετά από μεγάλη απουσία από το χώρο του θεάτρου, επέστρεψε και πάλι με την παράσταση "Δεν είναι αυτό που νομίζεις" που ανεβαίνει στο Θέατρο Χατζηχρήστου.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στην εκπομπή του Epsilon.


Με πληροφορίες από: wikipedia