Breaking News

«Στη θέση του συνοδηγού υπάρχει DNA μόνο του Παντελίδη» σύμφωνα με νέο πόρισμα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις αποκαλύψεις του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Δρ. Φίλιππου Κουτσάφτη, οι νέες δηλώσεις του διδάκτωρ γενετιστή, μοριακού βιολόγου και πραγματογνώμονα των ελληνικών δικαστικών Αρχών για θέματα ταυτοποίησης DNA, Γιώργου Φιτσιάλου, δείχνουν ότι η υπόθεση με το μοιραίο τροχαίο έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της.

Ο κ Φιτσιάλος έχει οριστεί από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και μετά από έρευνα που έκανε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη για τα συμπεράσματά του.

Μάλιστα η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή ζητά να παραδοθεί το πόρισμά του σε Εισαγγελέα και όχι στην τροχαία του Ελληνικού.

Ο κ. Φιτσιάλος δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Το ποιος καθόταν στη θέση του οδηγού δεν μπορεί να απαντηθεί μόνο από το DNA. Είναι μια πολύπλοκη υπόθεση στην οποία εμπλέκονται πραγματογνώμονες διαφόρων ειδικοτήτων. Όταν ολοκληρωθούν όλα τα πορίσματα θα μπορούμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα. Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε σαν γενετιστές, σαν επιστήμονες, είναι ποιανού γενετικό υλικό βρίσκεται πού.

Στο τιμόνι έγιναν 7 δειγματοληψίες. Οι πέντε από τις 7 είχαν αίμα, πράγμα που δε μας δίνει κάποια πληροφορία γα το ποιος οδηγούσε. Στις 2 δειγματοληψίες που δεν είχαν αίμα βρίσκουμε πέρα από τον Παντελίδη και δεύτερο άτομο.

Στη θέση του συνοδηγού έγιναν πάρα πολλές δειγματοληψίες και σε όλες το μόνο γενετικό υλικό που ανιχνεύεται είναι του Παντελίδη, είτε είναι στο παράθυρο, στο τζάμι, είτε είναι στο κάθισμα είτε είναι στον υπόλοιπο περιβάλλοντα χώρο.

Στην πίσω θέση από το συνοδηγό κι εκεί υπάρχει ένα και μοναδικό θηλυκού γένους γενετικό αποτύπωμα σε διάφορα σημεία».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί.