Breaking News

Τρομακτική επίθεση καρχαρία σε δύτη στο Queensland (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στα ανοικτά των ακτών του Queensland, στην Αυστραλία.

Ο Kerry Daniel έκανε ψαρουντούφεκο όταν δέχτηκε ευθεία επίθεση από έναν «καρχαρία ταύρο». Ο 35χρονος αντέδρασε άμεσα, βάζοντας το ψαρουντούφεκο στο στόμα του καρχαρία και τον τραυμάτισε. Τελικά κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο και να διασωθεί.

Όπως αναφέρει η "The Sun" o Daniel είπε στη Daily Mail της Αυστραλίας ότι βρισκόταν με τους φίλους του στην περιοχή στα πλαίσια ενός ταξιδιού που κάνουν μία φορά το χρόνο την τελευταία εξαετία.


Σύμφωνα με το wikipedia ο καρχαρίας ταύρος,  γνωστός και ως γκρι καρχαρίας τροφός, είναι ένας μεγάλος καρχαρίας που κατοικεί σε παράκτια ύδατα σε όλο τον κόσμο. Παρά την άγρια και δυναμική του εμφάνιση είναι ένα ήρεμο και αργό είδος. Θεωρείται ότι δεν είναι επιθετικό, εκτός και αν προκληθεί. Είναι το πιο διαδεδομένο είδος καρχαρία σε αιχμαλωσία σε ενυδρεία, κυρίως λόγου του μεγάλου μεγέθους του, την μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα σε συνθήκες αιχμαλωσίας και τα καμπύλα, με άγρια εμφάνιση δόντια του.

Στην περιγραφή του βίντεο, που δημοσίευσε το κανάλι Liquid Vision, υπάρχει η ερώτηση «Έχετε δει άλλη φορά στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά χωρίς πρόκληση από ταύρο καρχαρία;».